8 KOSMETIIKKASUOSIKKIA (SIS. ALEKOODIN)

house of brandon loreal

Tiesittekös, että House of Brandonille on tullut vaatteiden lisäksi valikoimaan myös kosmetiikkaa? Eikä nyt puhuta mistään muutamasta meikistä, vaan todella kattavasta kosmetiikkaosastosta, josta löytyy satoja tuotteita aina meikestä kasvojenhoitotuotteisiin ja muuhun kosmetiikkaan.

Pääsin tutustumaan valikoimaan jo etukäteen, ja keräsin tuohon alle kollaasiin omat lempparini. Postauksen lopusta löytyy -20% alekoodi koko kosmetiikkavalikoimaan!

house of brandon loreal

1. L’Oréal Infallible Bush Paint 01 Pink Gouaches

Poskipuna on yksi mun meikin peruspilareista, ja se kuuluu myös mun kevyeen arkimeikkiin. Ihastuin tähän poskipunapalettiin, josta on ihana valita sävy fiiliksen mukaan arkeen tai meikatumpaan tyyliin. Mun lemppari on tämä pinkinsävyinen paletti, mutta tätä löytyy myös toisessakin sävyssä.

2. L’Oréal Infallible Lip Paint 103 Fuchsia Wars

Helppo vaihtoehto perinteiselle huulipunalle (en kai ole ainoa, joka turvautuu usein huulikiiltoon, koska se on helpompaa, kuin huulipunan käyttö…) on tämä nestemäinen huulipuna, jota levitetään pakkauksen sisältä löytyvällä applikaattorilla. Näitä löytyy useassa sävyssä, osa kiiltävänä ja osa trendikkäästi mattana. Ja toisin kuin huulikiiltoa, tätä ei tarvitse lisäillä joka välissä, sillä tämä on ihan superkestävää huulilla!

3. Essie kynsilakka

Nämä Essien lakat ovat olleet lemppareitani jo pitkään, sillä sävyvalikoima on herkullinen, ja lakat kestävät kynsissä pitkään.

4. Maybelline Brown Precise Micro Pencil Soft Brown

Tämä kulmakynä on ihana! Mun mielestä olisi ihana harjata kulmakarvageelillä tuuheat kulmakarvat aamuisin ojennukseen, mutta valitettavasti multa vaan puuttuu ne tuuheat kulmakarvat. Joudun täyttämään kulmakynällä tyhjät koloset olemattomista kulmakarvoistani, ja tämä superohut ja ihanan pehmoinen kynä on aivan loistava tähän tarkoitukseen ja lopputulos on ihanan luonnollinen.

5. L’Oréal Colorista 1-Day Clour Spray Pastel Blue Hair

Tämän suihkutettavan pastellisen hiusvärin halusin nostaa näihin suosikkeihini, vaikka tätä en vielä olekaan ehtinyt kokeilla. Mutta kun tiedän jo nyt, että tästä tulee niin mun lemppari! Kävin viime keväänä kaksi kertaa värjäyttämässä hiuksiini ihanan viileän pastellisen laventelin sävyn, mutta kummallakin kerralla tuo ihana väri valui viemäristä alas ihan muutamassa pesussa. Noita pastellisävyjä on tosi työläs ylläpitää, joten tämmöinen yhden päivän kestävä suihkutettava pastelliväri on aivan loistava keksintö! Tämän söpön sinisen lisäksi valikoimassa on muitakin ihania pastellisävyjä.

6. L’Oréal Infallible Gel Crayon 01 Black to Black

Mustat rajaukset yläluomissa kuuluu melkein päivittäin mun meikkiin, ja kun olen tottunut käyttämään kakkumaista rajausväriä, tuntuu tämä geelimäinen rajauskynä ihanan helpolle vaihtoehdolle, enkä taida hetkeen vaihtaa tätä rajausväriä muuhun. Kynässä on runsaasti pigmenttiä, ja sillä saa tosi helposti näyttävät rajaukset aikaan

7. Maybelline Falsies Push Up Angel Mascara

Tämän ripsarin luvataan loihtivan dramaattisesti kohotetut, siipimäiset ripset irtoripsiefektillä, eli kuulostaa justiin sille, mitä olen etsinytkin siitä lähtien, kun luovuin volyymiripsistä muutama kuukausi sitten. Ripsivärissä on kumiharja, jolla saa meikattua ripset ihanan tarkasti. Lopputulos on mun makuun sopivan näyttävä, mutta silti ripset pysyvät siisteinä ja eroteltuina.

8. L’Oréal Infallible Total Cover

Tässä peiteväripaletissa on kaikki, mitä tarvitsee kasvojen pienten virheiden peittämiseen! Vihreä väri peittää tehokkaasti punoittavat kohdat ja beigen sävyillä voi peittää pikkuiset näpyt. Lila sopii tummille silmänalusille, mutta sitä voi käyttää myös kirkastamaan ihoa. Jokaisen väsyneen äidin must have tuote meikkipussiin!

loreal house of brandon

loreal house of brandon

loreal house of brandon

Koodilla: COSMETICS saa -20% alennuksen kaikista kosmetiikkatuotteista 12.2.2017 asti! Käy kurkkaamassa laaja valikoima täältä.

Löytyikös näistä tuttuja juttuja tai uusia suosikkeja?

Tuotteet saatu.
Sisältää mainoslinkkejä.