LOVE IS IN THE AIR

kukukid tuutilulla

Meille on Tuutilullaan tulossa muutamia tosi kivoja uusia brändejä tässä kevään aikana, ja yksi niistä on puolalainen Kukukid. Kukukid julkaisikin juuri tänään Love is in the air SS17 malliston, ja malliston hauskoja vaatteita löytyy nyt myös Tuutilullasta!

Tuutilullassa muuten puuhaillaan justiin parhaillaan sivustouudistuksen parissa, ja tarkoitus olisi vielä tämän viikon aikana saada uudet sivut auki, kivaa!

Mutta tässä muutama kuva tuosta Kukukidin uudesta ihanasta mallistosta, palailen näihin vielä myöhemmin, kun ehdin ottaa poikien kanssa vähän sovituskuvia meidän lemppareista. Käykäähän kuitenkin sitä ennen valkkaamassa Tuutilullasta teidän omat lempparit, vielä kun on kokoja hyvin jäljellä!

kukukid tuutilulla

kukukid tuutilulla

kukukid

tuutilulla

Ihanaa ystävänpäivää!