IHANIN SIVUPÖYTÄ OLOHUONEESEEN JA ALEKOODI SISUSTUKSEEN!

ellos sivupöytä

Meidän olohuone on kokenut aikamoisen muutoksen viimeisten kuukausien aikana. Seiniin ei ole koskettu, mutta muutoin olohuoneessa on vaihtunut oikeastaan kaikki aina sohvasta lähtien. Pikkuhiljaa ollaan löydetty vanhojen juttujen tilalle uudet sisustuslempparit, ja meillä onkin ollut periaatteena, että kotiin hankitaan vaan niitä lempijuttuja, ei mitään kompromissiratkaisuja. Joskus vaan joutuu vähän kauemmin odottamaan, että se itselle täydellinen vaihtoehto löytyy, mutta odottaminen kyllä yleensä kannattaa.

Nyt keväällä olen innostunut kodikkaista viherkasveista (ja koittanut valita mahdollisimman helppohoitoisia lajikkeita, hah), ja tuossa sohvan vieressä oli ihan selvästi paikka, josta puuttui sivupöytä, jolle kasvin voisi laittaa. Muistin nähneeni Elloksella pienen metallirunkoisen sivupöydän marmorikannella, ja tadaa, tuohan on aivan täydellinen meidän olkkariin!

Mehän oltiin aikaisemmin mietitty metallirunkoista pöydää sohvapöydäksi, ja etsittiin jo sellaiselle tekijääkin, kunnes jokin siinä ajatuksessa alkoi tökkimään. Tajusin, että mustarunkoinen sohvapöytä olisi ihan liikaa meidän olohuoneeseen, mutta tuommoisena pienenä yksityiskohtana pöytä on meidän sisustukseen aivan täydellinen. Musta ryhdittää kivasti vaaleaa sisustusta, mutta omaan makuuni justiin tuommoisina pikkupalasina.

ellos sivupöytä

ellos bloomingville

Tuo pöydä on justiin sopivan korkuinen sivupöydäksi, niin siihen voi laskea sohvalla istuessaan vaikka kahvikupin tai läppärin, mutta testasin, niin tarvittaessa pöydän kyllä voi nostaa sohvan eteenkin, jos siihen haluaa vaikka laittaa pientä naposteltavaa illalla. Pöytä on kyllä ihan superkaunis, ja varmasti jonkun toisen kotona tuo sama pöytä isompana sohvapöytänäkin olisi aivan ihana.

Löysin samalla Ellokselta myös kivan Bloomingvillen ruukun tuolle viherkasville. Kasvi oli aikasemmin vaaleanpunaisessa neliskanttisessa ruukussa, ja vaikka pastelliväreistä kovasti tykkäänkin, niin ihanan raikas on tuo valkoinen ruukku.

ellos marmoripöytä

ellos marmoripöytä

ellos marmoripöytä

Ellokselta saa tämän viikon loppuun asti -20% alennuksen koko kodinvalikoimasta. Alennuksen saa koodilla: 355711
Yleensä huonekalut tai merkkituotteet on rajattu Elloksen alekoodeista pois, mutta tällä kertaa tuo koodi käy myös niin huonekaluihin, kuin merkkituotteisiinkin (poisluettuna Odd Molly Home ja elektroniikkatuotteet). Koodi on voimassa 12.2.2017 asti ja sen voi käyttää vain kerran.

Tuo pöytä oli mukavan edullinen ihan normaalihinnallakin, mutta alekoodia kannattaa toki nyt käyttää, jos tällä viikolla on tilailemassa. Ja kannattaa tietty kurkata muutenkin tuonne Elloksen kodinosastolle, jos keväinen sisustuskuume on jo päässyt iskemään! Tuotemerkeistä löytyy esim. Bloomingville, Finlayson, Ferm Living, Gant Home ja paljon muita. Koko valikoiman löydät täältä.

ellos marmoripöytä

ellos sivupöytä

Voi miten tykkäänkään tuosta olohuoneesta, joka alkaa olla ihana sekoitus niitä meidän lempijuttuja!

Mukavaa viikonloppua!

Elloksen pöytä ja ruukku saatu.
Sisältää mainoslinkkejä.