DINOSAURUSTAKKI JA MUITA KEVÄTJUTTUJA

ellos softshell

Kevätfiiliksissä olen tässä viime päivinä käynyt poikien vaatekaappeja läpi. Kerännyt pieniä vaatteita pois, laittanut osan isoveljelle pieneksi jääneistä vaatteista pikkuveljelle jemmaan, osan kirppiskasaan ja osan siirtänyt muistojen laatikkoon. Jotain uusia kevätjuttuja on tullut tilattuakin, ja tässä muutama kuva yksistä keväisistä vaatteista.

Viljamille löytyi sopivat välikausilenkkarit isoveljen jemmoista, mutta Veikolta vielä sellaiset puuttui. Tilasin nyt ekaa kertaa kokeeksi Elloksen oman merkin edulliset vedenpitävät lenkkarit, ja ainakin näin äkkiseltään nuo kengät vaikuttaa ihan mukaville, ja ovat tosi kevyet.

Samalla tilasin molemmille pojille tuommoiset farkkujoggersit isommassa koossa, nuo kun on ollut meillä ihan lempparit! Housut on tosiaan ihan farkun näköiset, mutta ovat tosi pehmoista ja joustavaa matskua, aivan kuin collegehousut. Mukavat melkein mihin vain tarkoitukseen, niin sisäpuuhiin, kuin pihaleikkeihinkin kevään kuiville keleille. Nyt muuten nuo kaikki farkkujoggerit on alessa, joten kantsii käydä kurkkaamassa!

Softshelltakkeja meiltä löytyy vielä viime vuotisiakin, mutta tuo dinosaurustakki oli niin hauska, että tilasin nyt Veikolle vielä sellaisen kevääksi. Mitoitus näissä oli aika naftia, tilasin takin koossa 122cm, johon Veikko on siirtymässä ja tuo takki on kyllä tosi hyvän kokoinen justiin nyt. Tästä kyllä suosittelisin valitsemaan yhtä kokoa isomman, varsinkin, jos miettii kahden koon välillä.

ellos välikausikengät

ellos farkkujoggersit

Elloksella on tällä hetkellä voimassa koodi: 355429 ja tuolla koodilla saa 30 euroa alennusta, kun tilaa vähintään 90 eurolla.

Koodi on voimassa 28.2.2017 asti (ei käy aletuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkaan, UGG, Odd Molly tai Vagabond -merkkeihin). Huomaathan, että alennus tulee näkyviin vasta, kun ostoskorista siirtyy kassalle.

ellos softshelltakki

Jokos teillä on kevätkamppeita katsottu?

Sisältää mainoslinkkejä.