5 + 1 MENOVINKKIÄ (LOMA)VIIKOLLE JA ALEMUISTUTUS

house of brandon

Täällä Tampereen seudulla vietetään alkavalla viikolla hiihtolomaa, ja mekin ollaan vähän lomatunnelmissa, vaikka meillä vanhemmilla ei nyt varsinaista lomaa olekaan. Lapset kuitenkin lomailevat tuon viikon päiväkodista ja kerhosta, ja jotain kivaa tekemistäkin varmasti keksitään. Vaikka ihan parastahan näissä lomaviikoissa on hitaat ja pitkät aamut, kun ei tarvitse kiirhetiä minnekään ja saa lipitellä aamukahvia kaikessa rauhassa.

Ajattelin vinkata muutamasta kivasta menovinkistä tälle lomaviikolle ja samalla muistuttelen vielä House of Brandonin ystävämyynnistä, joka on vielä hetken voimassa!

talviloma

house of brandon

Lomalaisten menovinkit (5 vinkkiä Tampereelle + 1 vinkki Helsinkiin):

Särkänniemen Koiramäessä vietetään Artturin ritarien talvijuhlaa. Tuo ihana satumaailma on mukava kohde milloin vaan, mutta näiden teemajuhlien aikaan varsinkin kannattaa poiketa viettämään vähän erilaista päivää tuttujen satuhahmojen kanssa.
Lisätietoa tapahtumasta ja aukioloajat löydät täältä.

Vapriikin Pelimuseo on toki auki muulloinkin, kuin lomaviikolla, mutta vierailu museoon on varmasti myös mukavaa lomatekemistä. Varsinkin meidän viisivuotias tykkäsi kovasti museosta, jossa näytillä olleita pelejä sai pelata. Myös mies oli innoissaan nostalgiamatkasta Pelimuseoon. Nyt hiihtolomaviikolla Vapriikissa on myös paljon ohjelmaa, kurkkaa lisätiedot täältä.

Poliisimuseo on yksi meidän lasten lempparikohteista, sillä näyttelyn lisäksi museosta löytyy lapsille ihan oma osio, Pokela, joka on poliisiaiheinen leikkipaikka lapsille. Museosta löytyy myös minikokoisia poliisiasuja, jotka päällä on tietenkin hauska tutustua museoon. Aukioloajat ja lisätiedot löydät täältä.

Lasten kulttuurikeskus Piipoo on myös yksi meidän perheen lemppareita. Piipoohon voi mennä lasten kanssa yhdessä, tai yli neljävuotiaat voi jättää sinne ”lapsiparkkiin”. Piipoossa on monenlaista tekemistä, siellä voi leikkiä, laskea liukumäkeä, lukea kirjoja, piirtää ja monesti siellä on kaikenlaista kivaa ohjattua tekemistä, esim. viime kerralla lapset pääsivät tekemään animaatiota! Lue hiihtolomaviikon aukioloajat ja ohjelma täältä.

Santeri Sammakon seikkailut on Tanssiteatteri MD:n ihan perheen pienimmille suunnattu tanssiesitys, jossa Santeri seikkailee läpi vaihtuvien vuodenaikojen ja tapaa ystäviään. Näytöksiä on myös hiihtolomaviikolla pari, joten tässäkin mukava menovinkki pikkuisten kanssa. Lisätiedot täältä.

Helsingissä on mukavaa tekemistä koko perheelle ensi viikon lauantain, kun supersuosittu Lastentori tulee taas! Merkkaa siis kalenteriin päivämäärä 4.3 ja kurkkaa lisätiedot tapahtuman fb-sivulta. Paikalla on muutamia yrityksiä (mut löytää Tuutilullan pöydän takaa) tuotteineen, muutama bloggaaja kirppistavaroineen, ja kivaa ohjelmaa lapsille.

Ja House of Brandonilla tosiaan vielä hetken käynnissä ystävämyynnit, kannattaa käydä kurkkaamassa! Ja kurkkaa samalla myös uutuudet, sieltä löytyy esim. tuo mun päällä näkyvä ihana collegebomber* ja miehen päällä näkyvä Makian huppari*, ja paljon tietty muitakin kivoja kevätuutuuksia.
Tuosta mun collegebomberista muuten löytyy lisää kuvia tästä postauksesta!

house of brandon

house of brandon

perheblogi

Mukavaa sunnuntaita!

*Saatu
Sisältää mainoslinkkejä