MITÄ MÄ TEKISIN?

name it

Meillä kaksivuotias on aika omatoiminen keksimään itselleen tekemistä, mutta viisivuotias toisinaan kyselee, että ”Äiti, mitä mä tekisin?”. Niin, veikkaanpa, että tämä on tuttu juttu muidenkin lasten vanhemmille, että vaikka se leikkihuone pursuilisi leluja, tulee aina välillä näitä hetkiä, kun lapsella ei ole mitään tekemistä. Helppo tapa olisi tietenkin laittaa telkkarista lastenohjelmat pyörimään (ja toki näin meillä välillä tehdäänkin) tai antaa tabletti käteen, mutta ainakin meillä on lapsille tietty ruutuaika päivittäin, ja muu aika sitten koitetaan keksiä jotain hauskempaa tekemistä, leikkiä, ulkoilua, tai vaikka askartelua.

Täytyy kyllä myöntää, että usein sitä tulee pyöriteltyä niitä meidän perheelle tuttuja puuhia, ja välillä kaipaisi itsekin uusia ideoita lasten tekemisiin. Viime kesänä huomasin, että esikoinen on jo sen ikäinen, että voitaisiin leikkiä niitä omasta lapsuudesta tuttuja pihaleikkejä, mutta jännästi ne oli tässä vuosien varrella jo aika lailla unohtuneet, hih.

name it

NAME IT

name it

Name it:llä on käynnissä tosi kiva kampanja, jossa myymälöistä saa hakea ilmaisia Unplug & Play puuhakortteja lapsille! Kortit vaihtuvat viikottain ja joka viikolle on oma teema. Korteista löytyy ideoita mm pihaleikkeihin, keittiöleikkeihin helppoine resepteineen, askarteluohjeita ja muuta kivaa. Tällä kampanjalla Name it haluaa kannustaa lapsia leikkimään, tutkimaan ja liikkumaan, puuhailemaan siis ihan muita juttuja pois telkkareiden ja tablettien ääreltä.

Me saatiin Name it:ltä laatikko, josta löytyi nuo kaikki kampanjaan kuuluvat kortit ja saatiinkin niistä tosi kivoja ideoita lasten kanssa puuhasteluun. Niin ja noista korteista muuten löytyy myös justiin niitä omia lapsuuden leikkejäkin, niitä, joita viime kesänä koitin muistella! Ja kunhan tästä kevät pääsee kunnolla vauhtiin, niin veikkaanpa, että meidän lasten yhdeksi lemppariksi nousee ötökkähotelli ja ainakin mä jo odotan innolla, että päästään tekemään yhdessä taidetta prässätyistä kukista!

name it

name it

Näissä kuvissa muuten näkyy meidän kuopuksen softshellasu, joka odottelee aurinkoisia ja keväisempiä kelejä. Meillä on luotettu Name it:n softshelliin välikausiulkoilussa ties kuinka monen kauden ajan, ja niin jatketaan tänäkin keväänä. Isoveljelle mahtuukin vielä syksyltä takki, haettiin vaan siihen kaveriksi uudet softshellhousut.

Näitä softshellvaatteita löytyy Name it:n verkkokaupastakin, mutta jos teidän läheltä löytyy Name it:n myymälä, niin käykää ihmeessä nappaamassa myös hauskat puuhakortit mukaan!

name it

name it

Joko te olette hakeneet Unplug & Play puuhakortteja?

Vaatteet ja kortit saatu Name it:stä.