SUPERIHANA HUXBABY

huxbaby

Heippa ja kivaa uutta viikkoa! Meidän lauantai hujahti Lastentorilla Tuutilullan myyntipisteellä, ja olipas meillä kiva päivä. Kiitos vielä Lasten PR ja Riikan blogi, kun saatiin olla mukana!
Viljami tallustelikin justiin tuo kuvissa näkyvä ihana Huxbabyn asu päällä Lastentorilla ja ajattelin nyt vinkatakin tuosta merkistä!

Australialainen Huxbaby on Tuutilullan yksi tämän kevään uusista brändeistä, ja tätä merkkiä odotin paljon! Ja odotus kyllä palkittiin, sillä kaikki merkin vaatteet on aivan superihania! Kokoja näissä on aina 0-3kk:sta 5v asti ja meidän 2,5 vuotiaalle 92/98 kokoa käyttävälle pojalle koko 3 oli näistä justiin hyvä, ja tuo 3 koko vastaakin varmaan aika lailla 92/98 kokoa.

Tuo college on ihanan pehmoinen ja mukavantuntuinen ja nuo trikoobaggyt on myös ihanan pehmoiset. Merkiltä löytyy myös leggareita, pitkähihaista trikoopaitaa, t-paitaa ja pikkuisille bodeja. Kannattaa käydä kurkkaamassa lisää Tuutilullan sivuilta.

huxbaby

huxbaby

huxbaby

Ja pissst! Edellisestä postauksesta löytyvällä koodilla KARKKIKUKU saa vielä tämän viikon ajan ilmaisen toimituksen Tuutilullasta, joten kantsii hyödyntää koodia!

Jos muuten olette kiinnostuneita lastenvaatepostauksista, tai bloggaatte itse lastenvaatteista, niin kantsii liittyä Facebookin Lastenvaateblogit -ryhmään!

Mitäs tykkäsitte asusta?