4 + 1 SUOSIKKIA MADARALTA

madara

Vaikka mun kaapista löytyy myös tavis kosmetiikkaa (varsinkin värikosmetiikasta), niin suurin osa ihonhoitotuotteista löytyy luonnonkosmetiikan puolelta.

Kun tässä muutama päivä sitten järkkäilin kosmetiikkapurnukoitani, niin mua alkoi vähän hymyilyttämään kun huomasin, että yksi luonnonkosmetiikkamerkki on selvästikin noussut mun lemppariksi. Puhdistusvaahto oli ensimmäinen tuote, jonka ostin Madaralta joskus vuosia sitten, ja sen jälkeen olen testaillut monia muitakin kasvoputsareita niin luonnonkosmetiikasta, kuin tavis kosmetiikastakin, mutta aina palannut tuohon ihanan rutikuivaksi pesevään vaahtoon. Puhdistusvaahto oli mun eka Madaralemppari, mutta ajattelin nyt vinkata muutamasta muusta saman merkin luottotuotteesta, niistä jotka ovat tulleet mun kylppärin purnukkarivistöön jäädäkseen.

madara

madara

1. Syväpuhdistava Detox mutanaamio
Tätä naamiota rakastan! Syväpuhdistava Detox Mutanaamio on ihan supertehokas naamio, joka muutaman minuutin käytön jälkeen saa ihon näyttämään ja tuntumaan siltä, kuin olisi juuri käynyt kasvohoidossa. Ainakin mulla tämä saa kasvojen ihon punoittamaan hetkeksi käytön jälkeen, joten tykkään käyttää tätä illalla, jolloin aamuun mennessä punoitus on hävinnyt ja tilalla on ihanan heleä iho.

2. Bio Active Deodorant
Rintasyövän ja alumiinia sisältäviän deodoranttien yhteydestä on puhuttu paljon, ja koska oon vähän tämmöinen terveyshysteerikko, en halua tunkea alumiinia kainaloihini. Mutta alumiinittoman deodorantin löytäminen ei olekaan ihan helppo homma, ellei kurkkaa tänne luonnonkosmetiikan puolelle. Madaran Bio Active Deodorant toimii ainakin mulla, mutta käyttökokemusta mulla on tästä vasta syksystä asti, joten vielä jää nähtäväksi olenko samaa mieltä myös kesähelteillä. Toivottavasti, sillä niihin alumiiniversioihin en aio palata!

3. Smart Antioxidants Fine Line Minimising Cream Day*
Madaralta mulla on ollut käytössä useammankinlaista kosteusvoidetta, joista ihan lemppari on tämä. Smart Antioxidants Fine Line Minimising Cram Day (oi miksi näillä tuotteilla on näin pitkiä nimiä…) kosteuttaa talven kuivattaman ihon, ja kun sen luvataan vielä tasoittavan ihon pieniä juonteita ja suojaavan ikääntymisen merkeiltä, en taida tästä tuotteesta enää luopua.

4. Sun Flower Golden Beige sävyttävä päivävoide
Sävyttävä päivävoide on mun kesälemppari. Vaikka kyseessä on kosteusvoide, joka sävyttää ihoa ihan kevyesti, niin tämä riittää mainiosti helteisille päiville meikiksi kasvojen iholle.

5. Hemp Hemp Lip Balm*
Oon huulirasvojen suurkuluttaja ja tänä talvena olen koukuttunut tähän Hemp Hemp Lip Balmiin. Voide kosteuttaa huulet tehokkaasti, mutta tästä ei jää vahamaista pintaa huulille, kuten monista puikkohuulirasvoista jää.

madara

madara

Löytyykö teiltä samoja suosikkeja?

*merkityt tuotteet saatu