KELTAINEN KEVÄTPÄIVÄ

makia house of brandon

Koska tänään on ihan virallisesti kevät (jee ja kuvitelkaa sellaisia serpentiinitötteröemojeita tähän!), ja siltä ulkona myös ihan oikeastikin näyttää ja tuntuu, niin otettiin tänään vihdoin kovasti odotettuja kevätvaatteita käyttöön. Jopa mä, aikamoinen vilukissa, uskaltauduin vaihtamaan toppatakin tuohon ihanaan keltaiseen kevättakkiin, joka onkin justiin sopiva näille muutamille plussa-asteille.

Mä oon saanut tuosta ihanasta kevätauringosta energiapiikin, ja oon tässä viime päivinä mm. sisustanut poikien makuuhuoneen uusiksi (tästä lisää vielä tällä viikolla!), suunnitellut samaa temppua työhuoneelle, jättänyt kahvin pois (siis kyllä! En ole juonut kahvia yli kahteen viikkoon, ja olo on mahtava!), koukuttunut vihreään teehen (mutta tämä ei varmaan ole niin paha, kuin se kahvi…), innostunut kaikista terveysruokajutuista (ihan niinkuin joka kevät…) ja suunnitellut kaikkea kivaa työjuttuihin liittyen. Toivon vielä, että tuo energiapiikki raahaisi mut myös lenkkipolulle, sillä liikuntaa mun päiviin kuuluu vieläkin iiiihan liian vähän, vaikka muuten kovin terveellinen koitankin olla. Mutta hei, ainakin mä näytän aika sporttiselta lippiksessä ja lenkkareissa, vai mitä, haha?

house of brandon

house of brandon

house of brandon

Lippis Upfront // Paita Makia // Housut Dr. Denim // Takki Only

Sain ihan hiljattain House of Brandonilta tuon harmaan lippiksen ja superihanan Makian collegepaidan. Paita käy tosi hyvin farkkujen kanssa, mutta tänään mun teki mieli pukea se mustan alaosan kanssa ja sen takia olikin ihana kiskoa lopuksi tuo pirteän keltainen takki piristämään muuten melko tummaa ja väritöntä asua.

Tuo paita on malliltaan aika väljä, ja siksi otinkin sen koossa xs, ja tykkään kovasti, kun paita on ihanan rento, mutta ei kuitenkaan liian väljä. Silti paita olisi varmasti ollut hyvä seuraavassakin koossa, jos olisi kaivannut vielä rennompaa mallia. House of Brandonille oli tullut myös paljon muita ihania kevätjuttuja, kannattaa käydä kurkkaamassa!

Tämä oli kyllä taas tämmöinen mukavuusasu, ihana rento, mutta silti myös siisti ja kaupunkikelpoinen.

house of brandon

house of brandon

Ihanaa kevätpäivää!

Postauksessa mainoslinkkejä