ISON POJAN KEVÄTTYYLI

ellos lastenvaatteet

Veikon lempiväri on punainen, Lego Ninjago vieläkin ihan paras juttu ja pieneksi jääneistä vaatteista surettamaan on jäänyt viime kesältä punaiset varrelliset Converset (ja ei, kahta numeroa liian pieniä kenkiä ei voi käyttää, vaikka lapsi kuinka olisikin sitä mieltä, että ei nämä nyt niiiin pienet oo…). Nämä toiveet mielessä lähdettiin virtuaaliselle shoppailureissulle katselemaan vähän kevätjuttuja ja aika kivoja vaatteita löydettiinkin!

ellos lastenvaatteet

ellos lastenvaatteet

ellos lastenvaatteet

Farkut löytyi kaapista jo valmiina, nuo on mun monesti hehkuttamat Elloksen farkkujoggersit, eli collegehousun tyyppiset farkut, joita hamstarin hiljattain lisää, kun nuo olivat alennuksessa. Näitä on muutamiakin eri mallisia, mutta mun lemppari on tämä jossa on nuo koristetikkaukset polvien päällä, nämä ovat nimittäin mukavan kapeat malliltaan.

Mutta uutta asussa onkin sitten nuo muut jutut ja kaikki nämäkin löytyi Ellokselta. Kevääksi ja kesäksi löytyi uusi superhieno Ninjago-lippis ja niiden pieneksi jääneiden punaisten conssien tilalle tilasin uudet punaiset Converset, tällä kertaa vaan varrettomina ja tarrallisina, että olisi kuitenkin vähän vaihtelua viime vuotisiin. Huppareita meillä pidetään kesällä paljon, ja Adidakselta löytyikin ihanan punainen huppari, justiin lapsen lempivärissä (näitä löytyy myös muissa väreissä). Näistä vaan lähti koot 128cm:stä ja vähän jännityksellä tuon hupparin tilasin pojalle, joka on justiin siirtymässä kokoon 122cm, mutta hupparihan onkin ihan täydellisen kokoinen! Mitoitus on siis aika niukkaa, joten kannattaakin valita kokoa isompi, mitä normaalisti käyttää.

Mukavan reipas kevätasu, vai mitä?

Elloksen verkkokauppa on muuten ihan uudistunut, jokos olette huomanneet? Ainakin tällä hetkellä tuolta Elloksen etusivulta löytyykin kampanja, jossa saa -25% alennuksen lastenvaatteista ja -kengistä ja tuo ale koskee myös merkkituotteita! Kannattaa siis aktivoida Elloksen sivuilla tuo kampanja, niin saa mukavan alen vaikka kevätvaatteisiin.

ellos lastenvaatteet

Mukavaa päivää!

Lippis, huppari ja kengät saatu.
Postauksessa mainoslinkkejä.