KIVAA KEVÄÄSSÄ

halens

Kivoja juttuja keväässä on ainakin…

Valo. Siis miten ihanan piristävää, kun ulkona näkee kunnolla eteensä ja valoa riittää aamusta iltaan. Mietin justiin, että jos saisin valita talveen vain kylmyyden tai pimeyden, niin värjöttelisin mielelläni vaikka kolmenkymmenen asteen pakkasessa läpi talven, kun vaan saisi samalla nähdä auringon!

Uusi alku. Siis vähän kuin uudessa vuodessakin. En harrasta vuoden vaihteessa mitään uuden vuoden lupauksia, vaan tykkään tehdä suunnitelmia tulevalle vuodelle. Keväässä on vähän sama homma, tykkään tehdä suunnitelmia keväälle ja kesälle, ja ihan parasta on kohta ottaa kynä käteen ja alkaa laatia listaa kesäsuunnitelmille!

Voi ottaa ulkona asukuvia, eikä jäädy. Ellei sitten satu tuulemaan jotain tuhat metriä sekunnissa suoraan Siperiasta. Siis vähän niinkuin näiden kuvien aikaan, hrrr. (Muistikortilla taisi olla monta kymmentä kuvaa, joista näissä kolmessa tuuli ei ollut puhaltanut hiuksia suoraa mun naamalle)

Uudet ulkotouhut. Vaikka pulkkailut ja muut talvijutut on ihan kivoja, niin kyllähän ne jo kyllästyttää muutaman kuukauden jälkeen, ja arvatkaapas odottaako meillä lapset jo kovasti sitä, kun pääsee hyppimään trampalle! (Viime vuonna muuten sitä intoa riitti ehkä viikoksi, ja loppukesän tramppa sai pölyttyä yksin pihan nurkassa. Toivottavasti tällä kertaa pomppufiilistä riittää vähän pidemmäksi aikaa)

Kevätvaatteet! Niin ihanaa ottaa käyttöön kaikki ihanat kevätvaatteet ja tennarit. Tein muuten jonkin aikaa sitten pienen konmarituksen lasten kevättakkeihin, ja keräsin ne siivousgurun oppien mukaisesti yhteen paikkaan. Ei mikään huono ohje, sillä niitä takkeja oli huomaamatta kertynyt aikamoinen määrä, kun niitä oli jemmattu eri kaappeihin. Mutta koska lähes kaikki tuotti mulle iloa, en malttanut luopua kuin kahdesta, hah!

halens

halens

Trikootakki ICHI* // Paita Vero Moda // Weekend laukku Have2have*

Aurinkoisia kevätpäiviä!

*Saatu
Sisältää mainoslinkkejä