ADIDAS, CONVERSE JA VANS -ALEVINKKI!

ellos tennarit

Arvelen, että siellä ruutujen takana saattaisi olla muitakin, jotka ovat innoissaan tennarikeleistä ja ajattelin vinkata teillekin kivasta alennuksesta!

Mun mielestä pikkutennarit on maailman söpöimpiä, ja oonkin hamstrannut muutamia ihania tennareita pojille kevättä ja kesää varten. Omaan kenkäkaappiin oon etsinyt mustia citylenkkareita, ja justiin sopivanlaiset löytyi Adidaksen valikoimasta Ellokselta. Nuo Adidaksen Los Angeles -tennarit* on mukavan yksinkertaiset, mutta hauskana yksityiskohtana niissä on pilkkuja kantapään kohdalla. Ja ne on ihan supermukavat jalassa, kuten addut yleensäkin! Tästä mustasta mallista oli enää vähän kokoja jäljellä, mutta ainakin ihanaa harmaata löytyi vielä hyvin, ja toki Adidaksen muutkin mallit kannattaa kurkata.

Ai niin se alevinkki! Ellokselta saa nyt -25% alennusta tilauksesta ja tuo ale koskee tällä kertaa myös merkkituotteita ja huonekaluja! Kannattaa siis tarkistaa kevään ja kesän kenkätilanne nyt kuntoon, mutta koodi tosiaan käy muihinkin tuotteisiin. Pois tuosta alesta on rajattu elektroniikka, ja tuotemerkit Odd Molly, Vagabond, UGG ja Kavat.
-25% alennus tulee näkyviin kassalla. Ale on voimassa 4.4.2017 asti.

ellos tennarit

tennarit ellos

ellos tennarit

Myös lapsille Ellokselta löytyy kivasti kenkävalikoimaa. Nuo pirteät punaiset Converset* tilasin samaan aikaan, kuin omat tennarini, ja aikaisemmin keväällä tilasin molemmalle pojalle nuo Vansit, jotka on myös ihan kestosuosikit meillä. Varsinkin nuo tarralliset tennarit on tosi kätevät, kun ne saa nopskaa ja helposti jalkaan. Ja onhan nuo ihan supersöpöjä, vai mitä?

ellos lastenvaatteet

kukukid

Jokos teillä on kevään tennarihommat kunnossa?

*Merkityt tuotteet saatu
Sisältää mainoslinkkejä