ALEVINKKI LASTEN TENNAREIHIN JA KESÄKENKIIN!

ellos kengät

Jokos teillä on tennarit ja sandaalit hankittu kevät- ja kesäkeleille?

Ainakin pienillä lapsilla kasvaa jalka niin nopskaa, että kenkäkaapin sisältö täytyy laittaa ihan uusiksi aina vuodenaikojen vaihtuessa. Ja niitä kenkiä tarvitaan aikas monenlaista, tähän kevääseen ainakin kumpparia, goretexia, tennaria ja kesään sitten vielä sandaalia ja kangaskenkää. Nyt kannattaakin hyödyntää Elloksen ale, sillä vielä tänään sunnuntaina ja huomenna maanantaina saa kaikista lastenvaatteista ja -kengistä -25% alennuksen, ja tuo ale koskee myös merkkituotteita!

Merkkejä Ellokselta löytyykin tosi kivasti, esim. Converse, Vans, Adidas, Reima, Kavat jne.

Hellekelejä odotellessa olen päivittänyt poikien vaatekaappeja kesäkuntoon, ja Ellokselta tilasin Kavatin nahkaiset sandaalit, pienemmälle kauniit tummansiniset*, ja isommalle ajattomat ruskeat*. Onko muuten muilla käynyt niin, että kesän ekoina hellepäivinä havahtuu siihen, että kesäkamppeet on vielä ostamatta, ja sitten saakin kiiruhtaa lähimpään ostoskeskukseen pikaisille kesävaateostoksille? Mäkin oon joskus säntäillyt kaupoissa ekoina hellepäivinä, mutta tykkään kyllä mieluummin olla ajoissa asialla, kun valinnanvaraakin on vielä hyvin.

Kavatin kenkiä meillä on ollut ennenkin, ja laatu näissä on kyllä ihan huikea! Näissä sandaaleissa on kätevä tarrakiinnitys, niin pienemmänkin on itse helppo pukea kengät jalkaan. Tuotetiedoista löytyi myös kätevästi kengän sisäpohjan mitat, niin kokokin oli helppo valita oikein. Kavat on muuten monesti poissuljettu noista Elloksen alekoodeista, mutta tällä kertaa alen saa myös Kavatista.

kavat kengät

ellos kavat

ellos alekoodi

Lasten kenkien lisäksi -25% alen saa myös lastenvaatteista! Merkkejä lastenvaatepuolelta löytyy esim. Reima, Ticket, I Dig Denim, jne, joten kantsii samalla kurkata myös lastenvaatepuolelle.

Ale on tosiaan voimassa vielä maanantaina 24.4.2017 ja ale tulee automaattisesti kassalla lastenvaatteisiin ja -kenkiin, joten erillistä alekoodia ei tällä kertaa tarvita. Lastenvaatteet löydät täältä, ja lasten kengät täältä.

ellos kengät

ellos sandaalit

Siniset sandaalit* // Ruskeat sandaalit*

Mukavaa sunnuntaita!

*Merkityt tuotteet saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä