MESSUPÄIVÄN MUKAVUUSASU

tuutilulla blaa

Jos tietää, että edessä on muutaman tunnin aktiivinen messupäivä kahden vauhdikkaan lapsen kanssa, niin päälle kannattaa valikoida mahdollisimman mukavat vaatteet. Ja aikamoinen mukavuusasu mulla olikin päällä perjantaina, kun kurvattiin koko jengin voimin Lapsimessuille.

Päälle päätyi leggarit ja mekko (no voiko mukavampaa asua ollakaan), ja House of Brandonilta tilaamani tuommoinen vähän pidemmän mallinen takki*, joka käy kivasti leggareiden kanssa, ja nuo ihanat valkoiset Björn Borgin tennarit* (kevät ja valkoiset tennarit vaan kuuluu yhteen!).

Niin, varmaan jokainen tietää, että silloin kun tiedossa on kilometreittäin kävelyä, ei kannata valita jalkoihin uusia kenkiä, vaan jotkut vanhat takuumukavat. Mutta hah, mäpäs uhmasin tätä ohjetta ja kiskoin jalkoihini tennarit suoraan paketista, sillä tiesin kokemuksesta, että Björn Borgin tennareilla jaksaa talsia koko päivän, ja kenkävalinta messupäivälle osui kyllä ihan nappiin.

house of brandon

Takki // Mekko // Leggarit // Kengät

house of brandon

House of Brandonilla on muuten nyt käynnissä Mid Season Sale, jossa on hyvässä alessa myös kevään uutuuksia! Kannattaa käydä kurkkaamassa, sillä alessa tosiaan oli paljon kivoja tuotteita. House of Brandonilla on myös tosi nopea toimitus, joka ainakin kaltaiselleni malttamattomalle shoppailijalle on kiva juttu, samoin kuin se, että ostokset kerryttävät rahanarvoista bonusta!

house of brandon

blaa

Niin ja mitenkäs ne messut sitten muuten meni? No, ihan kivasti! Me pakattiin torstaina koko sirkus koiria myöten autoon, ja hurautettiin Flamingoon pienelle kylpylälomalle. Oli muuten eka kerta, kun pienin sankari nukahti illalla ehkä minuutissa, sen verran innokas pulikointi kulutti energiaa, hih.

Messuilla me käytiin sitten heti ekana messupäivänä, perjantaina, ja olihan siellä taas niin paljon kaikkea kivaa. Meillä Veikko oli kovasti odottanut lapsimessuja (eli viime huhtikuusta asti, hah), joten en voinut kuvitellakaan meneväni messuille ilman lapsia, vaikka silloin tietenkin pystyisi keskittymään myyntikojuihin paljon paremmin. Vähän suunnittelin, että pienemmän nukkuessa päikkäreitä kiertelen sitten rauhassa osastoilla, mutta arvatkaapas malttoiko lapsi nukahtaa messuhulinassa.

Jotain ostoksia kuitenkin sain tehtyä myös vaatekojuista, vaikka tärkeimmät ostokset tehtiinkin lelu- ja kirjaosastoilta. Lapsille olikin kivasti tällä kertaa monenmoista aktiviteettiä, ja tietenkin tutut paloauto- ja poliisipisteet tuli kierrettyä myös. Ensi vuonna sitten taas uudesaan!

house of brandon

Mukavaa uutta viikkoa!

*Merkityt tuotteet saatu
Sisältää mainoslinkkejä