KIVOJA ASIOITA

brio lelut

Olen tosi onnekas, kun saan tehdä vain kivoja asoita. No joo, joudun kyllä myös siivoamaan ja muuta perustylsää, mutta mulla on ihan superkiva työ, jonka pariin on aina kiva mennä ja haluaisin naputella tietokoneen näppäimiä vielä työpäivän jälkeenkin (tai sen lomassa) tämän blogin parissa.

Optimistina luulen aina ehtiväni kaikenlaista, mutta oikeasti en meinaa saada tunteja vuorokaudessa riittämään kaikkeen siihen kivaan, mitä haluaisin tehdä. Ennen meidän minilomaa suunnittelin ajastavani tänne blogiin muutamia postauksia meidän reissun ajalle, mutta lopulta prioirisoin lähtöä edeltävät tunnit pakkaamiseen, mikä oli ehkä ihan järkevää, heh.

Meidän miniloma Tallinnassa oli justiin niin ihana ja onnistunut, kuin toivoinkin, vaikka sielläkin olisi ollut tietenkin paljon enemmän kaikkea kivaa tekemistä, mihin aika riitti. Mutta valittiin niistä ne kivoimmat, eli skipattiin moneen kertaan koluttu vanhakaupunki ja hurautettiin raitiovaunulla vähän sivummalle. Nyt tietty on kamala matkakuume (mulle käy aina näin!) ja seuraavaksi pitäisikin päättää, että olisiko se jotain teemapuistoilua, rantalomailua (haaveilen aina näistä, mutta silti me ei koskaan rantalomailla) vai muutaman päivän rento kaupunkiloma, hmmm. Mutta suunnittelu onkin ihan parasta, varsinkin sitten, kun kohde on päätetty!

brio junarata

brio junarata

brio sammutusjuna

Meidän pojilla yksi kestosuosikki on tuo Brion junarata. Veikko sai ensimmäiset palat muistaakseni kaksivuotissyntymäpäivälahjaksi, ja siitä lähtien junarata on ollut leikeissä mukana. Välillä muut leikit kiinnostaa enemmän, ja junarata saa olla laatikossaan huilaamassa, mutta sitten taas junahommat muistuu mieleen, ja lastenhuoneen lattialle rakentuu kokonainen junakylä, jolla leikitään monta päivää.

Nyt leikkeihin tuli taas uutta intoa, kun lapset saivat Briolta superhienon koti-leikkisetin ja hauskan sammutusjunan. Koti-leikkisetti pitää sisällään rakennuspalat taloon, huonekaluja ja asukkaita. Viisivuotias Legoilla rakentelija on tietenkin ihan innoissaan rakennellut ohjeiden mukaan erilaisia taloja, ja arvatkaapas mikä oli kaksivuotiaasta kaikkein hauskinta… No talon mukana tullut vessanpönttö!

Sammutusjuna on ollut myös ihan hitti, tietenkin koska kaikki palomiesjutut on aina jänniä, mutta myös siksi, että keskimmäisessä vaunussa on hauska nappi, jota painamalla vaunut irtoavat äkkiä. Nyt kuulema toiveissa onkin kokonainen paloasema, joka näkyi lelupakkauksen mukana tulleessa esitteessä. Joo, lisätään syntymäpäivätoivelistalle, niiden tsiljardin muun toiveen joukkoon ja katsotaan sitten lähempänä mikä se sen hetkinen ykköstoive on, heh!

brio koti

brio puulelut

brio sammutusjuna

brio sammutusjuna

brio junarata

perheblogi

perheblogi

Mukavaa päivää!

Brio koti-leikkisetti ja sammutusjuna saatu bloginäkyvyyteen