LAUANTAIN JUHLA-ASU

minions perheblogi

Tänään on varmasti ollut kevään vilkkain juhlapäivä, ja moni on saanut pukeutua kauniiseen juhlamekkoon. Mäkin olen ollut juhlatunnelmissa, mutta kesäisen juhlamekon sijaan kiskoin päälleni (ihan liian lyhyen) lappufarkkumekon, kun lähdin juhlimaan kaverin pyöreitä vuosia.

Asu oli kyllä tarkoin harkittu ja valittu. Farkkumekon alla oli keltaista trikoota, alla mustat sukkahousut ja kenkinä mustat Addun tennarit.. Ai niin, ihan koko asu ei ollut vielä tässä, vaan päähän sujautin keltaisen pipon, josta sojotti pari mustaa hiussuortuvaa, ja lopuksi asettelin kasvoille vielä jättisuuret lasit. Jokos arvaatte miltä näytin…

perheblogi

perheblogi

perheblogi

No joo, Minionilta tietty!

Illan isäntäparina toimi suloinen Helinä-keiju Peter Panin kanssa, ja juhlavieraissa nähtiin toinen toistaan hauskempia hahmoja aina Uuno Turhapurosta eskimoon.

Mutta jaiks, ensi vuonna onkin sitten mun vuoro juhlia nelikymppisiä, kuulostaapa hullulle! Olin jo vähän suunnitellut, että siinä olisi hyvä syy lähteä jonnekin kauemmaksi reissuun, mutta nuo juhlatkin oli niin hauskat, että pitäisiköhän sittenkin järkätä jotkut kemut itsekin. Tai voisihan sitä ottaa molemmat, ne juhlat ja matkan, joo, kuulostaa hyvälle!

Psst, jos jonkun mielestä asu näyttää tutulle, niin samassa asussa olen juhlinut myös viime vuonna vappuna, hih!

minions naamiaisasu

naamiaisasu blogi

Hauskaa viikonloppua!