LASTENVAATELEMPPAREITA!

papu kekäle

Veikkaanpa, etten ole ainut pikkulasten äiti, joka hankkii lastenvaatteet (ja ehkä omatkin vaatteet) kivijalkamyymälöiden sijaan kätevämmin verkosta. Meidän pojat on kyllä innokkaita shoppailijoita –  silloin jos ollaan menossa lelukauppaan. Mutta noin niinkuin muuten kaupoissa tulee pyörittyä lähinnä matkoilla, harvoin perus arjessa tulee lähdettyä kivijalkamyymälöihin ostoksille.

Tuntuu ihan hassulle, että vuosia sitten ennen lapsia, ja kun asuttiin melkein Tampereen keskustassa, tuli Tampereen vaatekaupat koluttua useamman kerran viikossa läpi. Yksi mun lemppareista oli tuolloin Kekäle, josta löytyi kattava valikoima monenlaisia merkkejä, mutta mun jalat vei tuollon yleensä Kekäleen edullisempien nuorisomerkkien luo etsimään viikonlopun rientoihin uusia vaatteita.

Mutta enpäs ollutkaan tiennyt, että A) Kekäle löytyy nykyään myös verkosta ja B), sieltä löytyy mun lempparilastenvaatemerkkejä!

mini rodini kekäle

lastenvaateblogi

mini rodini kekäle

Pääsin yhteistyön merkeissä valitsemaan omat suosikkini Kekäleen valikoimasta, ja vaikka naistenosastolta olisi löytynyt vaikka mitä ihania merkkejä, päädyin tällä kertaa tilaamaan kuopukselle kestosuosikkia Mini Rodinia ja ihanaa kotimaista Papua.

Veikeä sammakkopaita on kokoa 92/98 ja Papun ihanat leggarit ja pitkähihainen paita kokoa 98/104. Veikkaisin, että Viljami on nippa nappa ylittänyt 90cm rajan, ihan tarkkaa pituutta en nyt tiedä. Koot osui justiin nappiin, eli t-paita on tosi hyvä tälle kesälle, samoin Papun leggarit ja paita, mutta niissä on pikkuisen enemmän kasvunvaraa, mikä on tietenkin kiva, että vaatteet menevät vielä syksylläkin. Paidasta onkin tällä hetkellä pitkät resorit käännetty, joten tämä koko mahtuu varmasti pitkään. Nämä kaikki postauksen vaatteet on muuten luomupuuvillaa, mikä on aina superhyvä juttu!

Kannattaa käydä kurkkaamassa tuonne Kekäleen lastenosastolle ja samalla tietty tsekata naistenvaatemerkit. Lastenvaatteista löytyy Mini Rodinin ja Papun lisäksi mm. Molo, Hummel, Lego Wear, Reima jne, kaikki lastenvaatemerkit löydät täältä.

lastenvaateblogi

papu kekäle

lastenvaateblogi

Mukavaa uutta viikkoa!

Vaatteet saatu
Sisältää mainoslinkkejä