YKSI HAME, KAKSI TYYLIÄ

vekkihame ellos

Sellaiset vaatekappaleet, jotka taipuvat monenlaiseen menoon ja tyyliin, ovat aivan loistavia! Yksi tällainen monikäyttövaate on tämä In Wearin harmaa vekkihame*, joka perus teepparin ja tennareiden kanssa on ihanan rento arkiasu, mutta vaihtamalla tennarit korkoihin (tai vaikka juhlaviin balleriinoihin) ja yläosan toisenlaiseen, saa trikoisesta hameesta kelpoasun vaikka rentoihin juhliin.

Lasten kanssa viilettäessä tällainen pitkä helma on kyllä superhelppo, kun ei tarvitse miettiä, että tuleeko vilauteltua liikaa. Tässä on mun mielestä tosi kiva tuo helman pituus, kun se ei ole ihan maxi, vaan vähän vajaamittainen tällaiselle 162 senttiselle. Mua pitemmillä tuo mitta on varmasti tosi kiva pohjemittainen.

tyyliblogi

perheblogi

Mä olin tällä kertaa liikenteessä rennosti tennareissa, mutta sovittelin samalla hametta toisenkinlaisilla asusteilla. Vilan kaunis toppi*, jonka jujuna on avonainen selkä, on hameen ja korkojen kanssa vähän juhlavampi yhdistelmä. Luulenpa, että puen tämän hameen parin viikon päästä rentoihin perhejuhliin, meillä ei nimittäin muita juhlavia kekkereitä tälle kesälle ole, niin on mukava kun saa ihan arkivaatteista yhdistelemällä kemuihin sopivan asun aikaan. Katsotaan, puenko juuri tämän topin vai jonkin muun yläosan, mutta jalkoihin taidan silloin sujauttaa mustat balleriinat.

Tuo toppi on muuten ihana kesäisten vajaamittaisten farkkujen kanssa, joten toimii hyvin myös rennossa arkiasussa.

Elloksella on muuten alet jo hyvässä vauhdissa, ja tuttuun tapaan alessa on niin vaatteita, kenkiä, kuin kodinsisustustakin hyvillä aleprosenteilla. Kannattaa käydä kurkkaamassa, kun valikoimaa on vielä hyvin, ja poimia parhaat päältä! Aleosastolle pääset tästä.

muotiblogi

perheblogi

perheblogi

Mitäs tykkäsitte hameesta?

*Merkityt tuotteet saatu
Sisältää mainoslinkkejä