REIMAN UV-ASUT (SIS. ALEKOODIN!)

reima uv ellos

Meillä on kesän lämpöisinä päivinä räpiköity pikkuisessa lelukaupasta ostetussa uima-altaassa omalla terassilla, mutta kun eiliselle vihdoin saatiin kesän ensimmäinen oikeasti lämmin päivä, suunnattiin me lasten toiveesta rannalle.

En kyllä itse vielä uskaltautunut uimaan, vaan olin ajatellut vain katsella rannalta poikien touhuja, mutta lopulta kahlailin polviani myöten (jäätävän kylmässä, hrrr) vedessä, kun kuopus meinasi olla liikkeissään vähän turhankin nopea, hih.

Rannalla kun ollaan jatkuvasti suorassa auringonpaisteessa ilman mitään varjoa, ja vielä pulikoidaan viileässä vedessä niin, ettei se aurinko tunnu edes kuumalta, on tosi tärkeää huolehtia ihon suojauksesta. Helppo (ja turvallinen) vaihtoehto on pukea vesileikkeihin UV-asut, ja sipaista sitten (fysikaalisella suojalla varustettua) aurinkorasvaa vain niihin osiin, jotka jäävät näkyviin.

Tilasin nämä Reiman UV-asut Ellokselta saamallani lahjakortilla, ja näissä on 50+ suojakerroin, eli vaate torjuu 98% ultraviolettisäteilystä. Valikoimassa oli muitakin UV-vaatteita, mutta nämä raidalliset oli mun mielestä kivan raikkaat ja reippaat. Pienemmälle tilasin tuon paidan sinivihreässä sävyssä ja isommalle sinipunaisena, ja molemmille sitten samanlaiset siniset paitaan sopivat housut. Housuissa on muuten kätevä nyörikiristys vyötäröllä, jolla housut saa näppärästi säädettyä sopivaksi. Paidassa on myös tosi kiva malli, helma on takaa pyöristetty ja vähän pidempi, niin selkä ei vilku kyykistellessäkään.

uv reima ellos

uv reima ellos

uv reima ellos

Ja sitten siihen alekoodiosuuteen! Nämä Reiman UV-asut voi tilata nyt -25% alennuksella, kun syöttää kassalla tarjouskoodin: 355446 (Kaikki uima- ja UV-asut löydät täältä)

Koodi käy myös muihin lastenvaatteisiin ja -kenkiin, joten samalla kannattaa kurkata myös muu valikoima. Merkeistä löytyy Reiman lisäksi mm. Viking, Kavat, Name it, Lego Wear, I dig denim ym.

Koodi on voimassa 20.6.2017, ja lastenvaatteet löydät täältä ja kengät täältä. Nyt on muuten Aletkin jo käynnissä, joten kurkkaa samalla aletuotteet!

uv reima ellos

perheblogi

Olin vähän suunnitellut, että otetaan rantaretki uusiksi tänään, kunhan olen vain nopskaa tehnyt pienen siivousoperaation. Tuo siivoustouhu piti sisällään lasten vaatekaappien muuttamisen poikien makuuhuoneeseen ja lelujen uusiksi järkkäilyn sitten leikkihuoneessa, kun kaappeihin vapautuisi tilaa. Ja jotenkin kummasti meille oli myös keittiöön yhdelle tasolle kertynyt kamala kasa pikkulegoja ja muuta pikkulelua, joille myös järkkäiltiin oma paikka lastenhuoneesta. Optimistina TAAS arvioin tämän homman vähän pienemmäksi mitä se sitten oli, ja tässä siivoustouhussa on hurahtanut ihan koko päivä! Mutta nyt hypätään pyörien kyytiin ja viiletetään vielä pienelle jäätelölenkille, hih!

Jokos olette uskaltautuneet uimaan?

Uv-vaatteet saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä