NOSTALGIAPAITA

levis t-paita

Yksi tämän kesän kivoimpia hittejä on mun mielestä nämä Leviksen logolliset t-paidat, joista tulee ihanan nostalginen olo.

Mulla on viimeksi ollut samanlainen paita yhdeksänkymmentäluvulla! Siksipä onkin aika nostalgiaolo tässä vaatteessa, vaikka asu itsessään on kyllä aika kaukana siitä ysärilookista, onneksi.
Silloin paita ostettiin ihan tarkoituksella reilussa koossa, ja alaosaksi puettiin kirjavat pyöräilyshortsit. Oi kyllä! Koko asun kruunasi jaloissa olevat ruttusukat, siis sellaiset pitkävartiset sukat, joiden varsi oli ihan tarkoitettu nilkkaan rutattavaksi, vieläkö joku muistaa näitä, heh? Hiuksissa oli toki permanentti (hrrr, tähän paluuta tekevään trendiin en taida lähteä), ja hiusten etuosa oli coolisti tupeerattu ja lakattu. Kuulostaa kieltämättä joltain sketsihahmolta, mutta sellaisena mä viiletin tyytyväisenä teininä mopollani pitkin Etelä-Pohjanmaan katuja, haha!

Olisin tilannut itselleni tuon paidan nyt koossa XS (kun ei ole tarkoitus kiskoa niitä pyöräilyhousuja jalkaan, heh), mutta kun en sellaista onnistunut löytämään, tilasin sitten Ellokselta paidan S-koossa, eikä tämä näin pikkuisen väljempänäkään ole kyllä yhtään hullumpi. Ellokselta näitä löytyy joitain hajakokoja vielä (ja koodilla 355447 saa nyt -25% alea naisten aletuotteista, ja tuo koodi kävi myös tähän paitaan, vaikka onkin normaalihintainen), ja House of Brandonilta löytyy myös muutamassa koossa valmiiksi alennetuin hinnoin!

tyyliblogi

perheblogi

Tuleeko muille nostalgiaoloja tuosta paidasta?

Sisältää mainoslinkkejä