OLOHUONEEN UUSI PÖYTÄ – VIHDOIN! (SIS. ALEKOODIN)

ellos sisustus

Viime syksynä meillä vaihtui olohuoneessa tyyli, ja melkein kaikki vanhat huonekalut myytiin uusien alta pois. Tykkään hankkia vain sellaisia juttuja, joista pidän tosi paljon, enkä kelpuuta mitään väliaikaisratkaisuja.

Niinpä me tihrustettiin tunnelmoitiin talvella muutama pimeä viikko olohuoneessa pelkän jalkalampun varassa, kun mieluisaa valaisinta ei meinannut löytyä (no se täydellinen löytyi onneksi joulun aikoihin), ja tiedättekös, meillä ei ole ollut sohvapöytää yhdeksään kuukauteen, kun mikään ei ole tuntunut justiin sille oikealle!

Löysin kyllä oikeastaan silloin heti sohvapöydän, josta tykkäsin tosi paljon, mutta sitä sai vain mustana, ja mustaa meidän olohuoneessa on pieninä ripauksina jo ihan tarpeeksi. Toinen pöytä, johon ihastuin, oli Muuton Around (ja niitä sydänsilmähymiöitä tähän), mutta viisisataa euroa tuntui ihan liian kalliille meidän pienen budjetin olkkariuudistukseen.

Toisaalta ollaan ihan hyvin pärjätty parilla sivupöydällä, joten ollaan rauhassa odoteltu, että se oikea pöytä tulee jostain vastaan. Ja nythän se tuli! Se sama musta pöytä, johon alunperin ihastuin, löytyi nyt maailman söpöimmässä aprikoosiroosa-sävyssä. En ehkä kestä miten täydellinen tuo on meidän olohuoneeseen, joka kaiken harmaan, valkoisen ja mustan rinnalle kaipasi justiin jotain suloista ja leikkisää. Meidän olohuone on nyt valmis (siis siihen asti, kunnes se perinteinen syksyn tai kevään sisustuskuume taas iskee, hah)!

Tuo pöytä on Elloksen Rakel-sohvapöytä* ja Elloksella on vielä huomiseen asti huonekalupäivät, jolloin huonekaluista saa -20% alennuksen! Alennus löytyy tuolta kodinosastolta, ja se aktivoidaan sieltä ostoskoriin.

sisustusblogi

ellos alekoodi

Pöytä löytyi ihan sattumalta, kun selailin Elloksen uutuuksia, joita olikin tullut jo mukavasti. Pöytä oli tietenkin ihan ykköslemppari, mutta muutamia muitakin suosikkijuttuja sieltä bongasin ja keräilin tuohon alle.

ellos alekoodi

  1. Supersuosittua Raleigh-mattoa saa nyt sen tutun valkopohjaisen lisäksi myös harmaana! Siis aivan ihana, ja niin turvallinen väri lapsi- ja koiraperheeseen, että haluaisin tuon meidän olohuoneeseen, jos meillä ei olisi justiin saman väristä sohvaa.
  2. No se meidän pöytä. Ja sydämiä tähänkin.
  3. Hauskaa George-tarjotinpöydää oli tullut tutun mustan lisäksi myös vaaleanpunaisena ja vihreänä. meillä on vierashuoneessa tuo pöytä mustana ja tykkään siitä kyllä tosi paljon!
  4. Tämä tamminen naulakko oli mun mielestä tosi kiva, ja mielessäni jo aloin mallailemaan sille paikkaa meidän eteiseen. Toisaalta tuo voisi olla hauska myös makuuhuoneeseen, missä aina tarvitaan tilaa niille puoliksi pidetyille vaatteille.
  5. Ja tuota i-h-a-n-a-a Joanna-mattoa oli tullut vaaleanpunaisena. Meillä on sama matto harmaana, ja se on yksi mun lempparimatto.

Ja sitten vielä alekoodi:

Koodilla: 365402 saa -30% alennuksen tilauksen kalleimmasta tuotteesta ja tuo koodi käy normaalihintaisiin vaatteisiin, kenkiin, asusteisiin, kodintekstiileihin, sisävalaisimiin, tapetteihin ja mattoihin. Alekoodi on voimassa 17.7.2017 asti. Ale ei käy huonekaluihin, elektroniikkaan, Odd Mollyyn, Vagabondiin, UGGiin, Morrisiin ja Marimekkoon. Muihin merkkituotteisiin koodi käy!

Ja tosiaan sieltä Elloksen kodinosastolta löytyy huonekaluihin -20% ale, sen voi aktivoida siellä ostoskoriin. Voimassa 10.7.2017 asti.

Mitäs tykkäsitte näistä uutuuksista?

*Saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä