VENYVÄ KENGÄNNAUHAVINKKI

perheblogi

Nyt seuraa pikainen kengännauhavinkki!

Tennarit on meillä lapsilla eniten käytettyjä kenkiä, niillä kun tulee tallustettua keväällä, syksyllä ja kesälläkin (no tämä Suomen kesä…) ja se on tietenkin hyvä syy haksahtaa kaikkiin ihaniin pikkutennareihin. Pienemmän pojan kaikista tennareista löytyy tarrakiinnitys tai joustavat nauhat, joita ei tarvitse aukoa, mutta isomman pojan 30 koon kengistä löytyy tarrojen lisäksi myös tavallisia solmittavia nauhoja. Tarralliset on tietenkin nopeampi sujauttaa jalkaan, ja nauhalliset on jääneet sitten vähemmälle käytölle.

Vaan eipä enää, kun kengät tuunattiin kiireiselle uloslähtijälle sopivimmaksi. Lelukaupassa törmättiin tuommoisiin hauskoihin kengännauhojen tilalle tuleviin joustaviin silikonista valmistettuihin ”nauhanpätkiin”, ja tadaa, nyt sujahtaa tennarit jalkaan helposti ilman nauhojen solmimista!

Me ostettiin nämä Toys’r’usista, mutta pikaisella googlailulla näitä Shoeps-nauhoja löytyy aika monestakin verkkokaupasta, mm. Ipanaisella oli superhyvä valikoima nauhoja eri väreissä, vai mitä sanotte pimeässä hohtavista nauhoista?

Tänään onneksi ehdittiin aamulla kuluttaa tennareita ulkona, sillä tällä hetkellä siellä on kunnon kumisaapaskeli. Hyvä syy käpertyä sohvalle napostelemaan herkkuja ja katsomaan leffaa!

lastenvaateblogi

perheblogi

Mukavaa sadepäivää!