COOLIT GORETEX-TENNARIT, KYLLÄ! (SIS -25% ALEKOODIN)

ellos viking

Veikkaanpa, etten ole ainoa, joka on sitä mieltä, että lapsella täytyy olla kunnolliset vedenpitävät kengät välikauteen, mutta joka tykkäisi, että ne goretex-kengätkin olisivat nätit. Aika monesti siellä goretex-hyllyllä tekisi mieli ottaa sellainen käpäliä silmillä pitävä apinaemoji-ilme, mutta tiedättekös, tällä kertaa mun naama näytti varmastikin sellaiselta sydänsilmäemojilta, kun törmäsin näihin kokonaan mustiin varrellisiin goretex-kenkiin. Miten kivannäköiset ja coolit kengät välikauteen!

Vikingin varrellisissa kengissä on goretex-kalvo, joka tekee kengistä vedenpitävät ja hengittävät. Kärjissä ja kannassa on vahvikkeet, joten kengät kestävät varmasti hurjemmankin vauhtiveikon käyttöä. Tennareissa on joustavat nauhat (joita ei tarvitse avata ollenkaan) ja varressa tarrakiinnitys, joten nämä on eskarilaisen helppo ja nopea pukea itse jalkaan. Tarvittaessa sisäpohjan saa kengästä pois ja kengät voi myös pestä pesukoneessa 30 asteessa.

Niin ja jos hinta kirpaisee, niin Ellokselta saa nyt nämä kengät -25% alennuksella! Tuo ale muuten koskee kaikkia lastenvaatteita ja -kenkiä, joten nyt on hyvä aika tarkistaa kenkä- ja vaatekaapin tilanne ja tilata syksyä ja talvea varten sopivat jutut. Tuo alennus koskee myös merkkituotteita, ja alennus näkyy kassalla, eikä siihen tarvitse alekoodia. Kaikki lastentuotteet löydät täältä.

Nämä mustat varrelliset tennarit* lähtevät koosta 28 ylöspäin, joten meidän 25 koon kenkiä käyttävälle juniorille ei näistä vielä kokoa löytynyt, mutta pienemmälle löysin mukavat harmaat Vikingin goretex-kengät*, joissa on myös samanlaiset joustavat nauhat ja tarranauhakiinnitys. Näissä onkin pikkuisen matalampi varsi, jolloin alle kolmevuotiaan on varmasti nämä helpompi itse saada jalkaan. Aika kivat nämäkin, ja mukavan pirteät nuo kenkien punaiset yksityiskohdat!

ellos kengät

kengät lapsille

Meillä alkaakin nyt olla kaikki eskaria varten hankittuna, ja hyvä niin, sillä ensimmäinen eskaripäivä on huomenna!

Meinasin tänään järkätä jotkin lomanlopettajaiskemut, mutta sitten muistin, että mehän pidetään pieni loma heti puolentoista viikon päästä, joten ehkä ei tätä loman loppua nyt suuremmin juhlisteta, hih. Sen sijaan sulatettiin pakastimesta Daim-kakku ja katettiin pöytään pillimehut ja keksejä, ja juhlistettiin huomenna alkavaa esikoulutaivalta. Koska kukapa ei rakastaisi pieniä kemuja keskellä viikkoa, ja onhan eskarin aloittaminen juhlimisen arvoinen asia!

goretex kengät lapsille

lastenvaateblogi

Tähän loppuun keräilin vielä muita Elloksella tällä hetkellä voimassa olevia alekoodeja:

-20% alennusta Ellos Home -valikoiman tuotteista, myös huonekaluista!
Alennuksen saa koodilla: 365712 ja se on voimassa 14.8.2017 asti. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisustustuotteita, mattoja, tapetteja, sisävalaisimia ja huonekaluja. Alennusta ei voi yhdistää Ei alennusta -tuotteisiin.

-30% alennusta kalleimmasta tuotteesta!
Alennuksen saa koodilla: 365713 ja se on voimassa 14.8.2017 asti. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennusta ei voi yhdistää Ei alennusta -tuotteisiin.

Ja lisäksi tosiaan tällä hetkellä on voimassa tuo lastenvaate ja -kenkätarjous, jossa kaikki lastenvaatteet ja -kengät -25% alennuksella ja tuo ale käy myös merkkituotteisiin! Tähän ei tarvitse koodia, vaan alennus vähennetään kassalla. Tarjous on voimassa 27.8.2017 asti.

Koko Elloksen valikoiman löydät täältä.

ellos viking

Jokos teillä alkaa olla jutut kasassa päiväkoti-, eskari-, ja kouluarkea varten?

*Kengät saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä