BLAA AW17 – SYKSYN IHANIN MEKKO!

blaa naistenvaatteet

Pari päivää sitten kurkistettiin Blaan AW17 mallistoon, ja silloin lupasin, että lisääkin pikku palasia tulevasta mallistosta nähdään täällä blogissa ennen ensi viikkoa, jolloin mallisto julkaistaan.

Tuttuun tapaan mallistosta löytyy vaatteita myös naisille, ja tulossa on ainakin mekkoja ja leggareita. Aikaisemmista mallistoista tuttu supersuosittu Halla-mekko on saanut kaverikseen pitkähihaisen siskon, Sallan, eli kyseessä on sama malli mutta pitkillä hihoilla. Tämä oli kyllä odotettu ja iloinen uutuus, jossa on aineksia talven luottomekoksi.

Kun kauniiseen Salla-mekkoon yhdistetään hauska Snow Balls kuosi, on lopputuloksena syksyn ihanin mekko! Vai mitäs sanotte? Tykkään tosi paljon, miten tuossa yhdistyy aina toimiva musta, sekä kaunis syksyinen kuparinsävy. Nuo kupariset kohdat ovat muuten hentoiseti kimaltelevia! Samaa kuosia löytyy myös lastenvaatteista, joten näillä on hauska samistella pienten tyttöjen ja poikien kanssa.

blaa

blaa mekko

blaa mekko

blaa mekko

Mä oon tosi mukavuudenhaluinen, ja rakastan vaatteita, joissa on hyvä olla, ja jotka tuntuvat kivoilta päällä. Blaan pehmoiset ja laadukkaat luomupuuvillaiset vaatteet ovatkin justiin niitä, joihin haluaa kääriytyä päivästä toiseen.

Naistenvaatteiden mitoitus on mun mielestä aikalailla kokoaan vastaava, tai hippasen reilu. Itse käytän XS-S koon vaatteita, ja näistä Blaan vaatteista mulla on käytössä koko XS.

Tämä pitkähihainen taskullinen Salla-mekko tässä Snow Balls kuosissa oli mun suosikkini näistä mekoista, mutta superihana on myös näille elokuun lämpöisille keleille täydellisesti sopiva lyhyempihihainen Halla-mekko mustavalkoisessa ZikZak kuosissa! Haluaisittekos nähdä siitäkin sovituskuvia?

blaa

tyyliblogi

muotiblogi

muotiblogi

Vielä pitää muutama päivä malttaa, sillä mallisto julkistetaan tiistaina 22.8. klo 9. Laitahan siis osoite (uutuudet ilmestyvät tänne) jo kirjanmerkkeihisi ja päivämäärä mieleen, niin pääset ensimmäisten joukossa kurkkaamaan ihanat uutuudet!

Ihastuiko joku muukin tähän Salla Snow Balls mekkoon?