SYKSYN UUDET SADEKAMPPEET (SIS. -30% ALEKOODIN)

sadehaalari ellos

Syksyn lähestyessä ja hoitokuvioiden jo alettua, on tullut käytyä lasten vaatekaappeja läpi. Ollaan laitettu pieniä pois, ostettu isompia tilalle ja mietitty, että mitä vaatteita päiväkotia ja eskaria varten tarvitsisi hankkia. Kummankin pojan sadekamppeet kaipasivat pientä päivitystä, sillä isompi poika tarvitsi tavallisen sadesetin ja uudet kumisaappaat, kun taas pienemmän pojan fleecevuorellinen kurahaalari oli jäänyt pieneksi.

Fleecevuorellisista sadehaalareista* olen ilakoinut täällä blogissa aikaisemminkin, mutta kun se on vaan niin näppärä vaate Suomen rapakeleihin! Otettiin uudet sadekamppeet metsään mukaan ja napattiin nämä sovituskuvat siellä, mutta oikeasti tuon fleecevuorellisen sadehaalarin aika on vasta paljon kylmemmillä keleillä. Se on parhaimmillaan viileinä loskapäiviniä, siis silloin, kun toppavaatteet ovat vähän liikaa, tai niitä ei haluaisi liottaa loskaleikeissä, mutta välikausivaatteet ovat jo vähän liian viileitä, eikä usean kerroksen pukeminen houkuta. Meillä alle metrin mittaisella on haalari koossa 104cm, mikä on vielä vähän reilu, mutta varmasti juuri oikean kokoinen silloin, kun räntää ropisee kellastuneiden lehtien päälle, ja haalari otetaan käyttöön.

Isomman pojan fleecevuorellinen sadehaalari on vielä sopiva, mutta alkusyksyn sadekamppeisiin kaivattiin päivitystä, ja tilasin lapselle hauskan sadesetin, johon kuuluu henkselihousut ja sadetakki*. Setti on kokoa 122/128 ja on vielä pikkuisen reilu, mutta pienempi koko olisi ollut varmasti jo liian nafti. Varsinkin, jos alle haluaa pukea ulkoiluvaatteet, tällä kertaa sadesetin alle puettiin vain ohuet sisävaatteet. Sadepäiviä piristämään valittiin nuo ihanan reippaan punaiset saappaat*, ja nyt ollaankin valmiina syksyn sateisiin!

Elloksellahan on tällä hetkellä menossa kampanja, jossa lastenvaatteista saa -25% alennuksen. Tuo alennus koskee myös merkkituotteita ja se näkyy automaattisesti ostoskorissa.

Mutta kivana yllärinä sain teille jaettavaksi vielä pikkuisen paremman koodin, sillä koodilla: 365410 tipahtaa hinnasta -30% pois, ja myös tämä koodi käy niihin merkkituotteisiin! Koodi käy normaalihintaisiin vaatteisiin, kenkiin, asusteisiin, kodintekstiileihin, sisävalaisimiin, tapetteihin ja mattoihin. Ja tosiaan myös merkkituotteisiin muutamaa poikkeusta lukuunottamatta (koodi ei käy Odd Molly, Vagabond, UGG, Morris ja Marimekko).

Koodi on voimassa 22.8.2017 asti, joten jos on tarvetta täydentää lasten tai omaa vaatekaappia, ostaa uudet kengät syksyyn, tai miettiä vaikka sisustushankintoja, niin kannattaa hyödyntää tuota -30% alekoodia! Koko Elloksen valikoiman löydät täältä.

ellos sadevaatteet

ellos lastenvaatteet

perheblogi

ellos lastenvaatteet

ellos kumpparit

ellos blogi

lastenvaateblogi

blogi lastenvaatteet

Löysittekös jotain kivaa, mihin tuota koodia käytitte?

*Postauksen vaatteet saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä