BLAA AW17 – KAUNIIT SYKSYISET SÄVYT

blaa lastenvaatteet

Terkut täältä aurinkoisesta Amsterdamista! Me saavuttiin tänne eilen illalla tosi myöhään, ja ennen kuin pian riennetään ihmettelemään kaupungin menoa, tulin vielä näyttämään vipat sneak peek kuvat tulevasta Blaan mallistosta, joka siis julkaistaan huomenna! Iiik!

Viime viikolla kurkistettiin cooleihin mustiin ja harmaisiin vaatteisiin, sekä syksyn kauneimpaan mekkoon (joka muuten kivasti mätsäisi näihin tämän postauksen lasten asuihin!), ja lupailin tälle viikolle vielä muutamia sovituskuvia vähän värikkäämmissä vaatteissa.

blaa lastenvaatteet

blaa

lastenvaateblogi

Mitäs sanotte? Aika ihania, vai mitä? Mun mielestä tämä huomenna julkaistava mallisto on niin kaunis, että huokailen vain ihastuksesta näitäkin kuvia katsellesssani.

Ilmassa alkaa olla jo syksyn tuntua, ja tällaiset tummemmat ja syksyisemmät sävyt tuntuvat nyt jotenkin niin raikkailta ja odotetuilta.

Veikolla on näissä kuvissa päällään (superihana!) college cardigan hauskassa kettukuosissa (tätä samaa kettua tulee myös paitana ja mekkona), sekä musta Bilbo paita ja mustat Valletta baggyt. Vaikka olenkin nyt ihastunut näihin kauniisiin syksyisiin väreihin, olen myös iloinen, että mallistosta löytyy paljon yksivärisiä mustia vaatteita, sillä näitä on tosi kiva yhdistellä hauskoihin kuoseihin.

Viljamilla on päällään kauniin värinen Istanbul Kangaroo Sweater ja Paris leggarit Snow Balls kuosissa, josta on tulossa sen naisten mekon lisäksi myös leggareita naisille ja tytöille kaunista mekkoa.

Huomenna näitä sitten löytää Tuutilullasta klo 9, ja aamulla on tulossa tänne blogiin vielä postaus, jossa kootusti muutamia uuden malliston tärppejä. Vaatteita on reilusti, mutta rajoitetusti, ja varmasti joistain suosituimmista tuotteista voi koot loppua nopeasti, joten kannattaa käydä heti aamulla kurkkaamassa koko valikoima. Niin ihania juttuja on tulossa, että en malttaisi odottaa!

perheblogi lastenvaatteet

perheblogi lastenvaatteet

lastenvaateblogi

blaa

blaa aw17

lastenvaatteet

Mitäs tykkäsitte näistä asuista?