IHANA BLAA! (ILMAINEN TOIMITUS JA LAHJAKORTTI KAUPAN PÄÄLLE!)

lastenvaatteet blogi

Blaan uusin mallisto julkaistaan tänään klo 9, ja keräsin vielä tähän postaukseen omia suosikkejani.

Tuutilullassa on tällä viikolla ilmainen toimitus, ja lisäksi kaikkiin yli 100 euron tilauksiin saa 10 euron lahjakortin kaupan päälle! (Blaan uutuudet löydät klo 9 täältä)

Jos jollekin ei merkki ole tuttu, niin kyseessä on kotimainen lastenvaatemerkki, jonka mallistoista löytyy myös kauniita vaatteita naisille. Merkin vaatteet valmistetaan Portugalissa vastuullisissa oloissa, ja materiaalina vaatteissa on superlaadukas ja ihanan pehmoinen luomupuuvilla.

Ja jos kokohommat mietityttää, niin lastenvaatteissa kannattaa valita koko, joka on lähinnä lapsen todellista pituutta, sillä vaatteisiin on mietitty kasvunvara jo valmiiksi, eikä tätä tarvitse huomioida kokoa pohtiessa. Vaatteista löytyy myös loistavat säätöominaisuudet, säädettävät kuminauhavyötäröt ja pitkät käännettävät resorit. Naistenvaatteissa mitoitus on aikalailla kokoaan vastaava, tai hippasen reilu.

perheblogi lastenvaatteet

blaa

blaa mekko

blaa aw17

blaa uutta

perheblogi lastenvaatteet

blaa aw17

blaa

blaa lastenvaatteet

Kurkkaa koko valikoima Tuutilullasta klo 9, ja hyödynnä tämän viikon postikuluttomuusetu, ja muistathan, että jos tilaat yli 100 eurolla, saat sähköpostiisi myös 10 euron lahjakortin, jonka voit käyttää vaikka seuraavaan tilaukseesi! Lahjakortin voimassaoloaika ym tiedot löytyvät täältä.

Aivan ihania nämä, vai mitä?