SYKSYN LEGGARIHURAHDUS

blaa naistenvaatteet

Koska tykkään mukavista ja rennoista vaatteista, käytän aika usein leggareita, mutta tänä syksynä olen suorastaan hurahtanut ihaniin leggingseihin!

Onhan se tietty ihanaa, että näinkin rennosta vaatekappaleesta, kuin leggingsit, saa helposti muunneltua yläosaa ja asusteita vaihtamalla erilaisia asukokonaisuuksia rennosta kotiasusta aina siistimpäänkin menoon. Hupparin ja tennareiden kanssa asu näyttää ihan toisenlaiselta, kuin vaikkapa näin mekon ja nilkkureiden kanssa.

Sekä tämä mekko, että leggarit, ovat kumpikin Blaan tämän syksyn mallistosta. Miami-leggingsit ovat mukavan napakkaa collegea, ja koska ovat paksummat, kuin perus trikooleggarit, sopii nämä justiin hyvin syksyn koleisiin päiviin, ja miksei leutoon talveenkin. Ja hoikkeliineille vinkiksi, että myös näistä Blaan aikuisten leggareista löytyy vyötäröltä säädettävä kuminauha!

Tuosta supersuositusta mustasta Salla-mekosta löytyy vielä hajakokoja, samoin kuin samaa mekkoa noiden leggareiden Smudge-kuosilla löytyy vielä XS ja S kokoja. Leggareista sen sijaan löytyy vielä kokoja, joten kantsii olla nopea, jos jokin tietty kuosi on mielessä! Mitoitus näissä Blaan aikuisten vaatteissa on mun mielestä aika kokoaan vastaava, tai jos miettii kahden koon välillä, niin silloin kannattaa valita se pienempi. Mekkoja ja leggareita löytyy myös muita ihania, joten kurkkaa koko valikoima täältä!

blaa vaatteet

blaa sovituskuvia

perheblogi muoti

Meillä on taas tulevana viikonloppuna mukavaa juhlahumua tiedossa, kun vietetään molempien poikien yhteisiä synttäreitä, tällä kertaa sukulaisten kanssa. Isompi lapsi on syntynyt elokuun lopussa ja pienempi lokakuun alussa, joten tämä syyskuu tässä keskellä on hyvä ajankohta pitää perinteiset tuplajuhlat kauempana asuville sukulaisille.

Koska kaikenlaisten kemujen järkkääminen on vaan superkivaa, on mukavaa puuhastella tässä viikon varrella kaikenlaista juhliin liittyvää (muutakin, kuin siivoamista, hah!). Kakut olen onneksi tilannut tälläkin kertaa valmiina, mutta muita tarjottavia olisi varmastikin nyt hyvä aika alkaa miettimään (onhan niihin kemuihin vielä neljä yötä, hih!). Niin ja yksi kivoimmista jutuista mun mielestä on kaikenlainen juhlien pikkuyksityiskohtien miettiminen. Joo, tiedän, että monen mielestä voi olla ihan turha juttu, mutta mun mielestä on ihanaa, kun juhlissa on mätsäävät servetit ja pillit, ja juhlafiilistä tuo ilmapallot ja muut hauskat koristeet!

perheblogi vaatteet

blaa sovituskuvia

Viihdyttekö te leggareissa ja mekoissa?