MINI RODINI AW17 – TALVEN IHANIN PARKA!

mini rodini sovituskuva

Varmasti monella muullakin on tässä syksyllä ollut samanlaisia puuhia, kuin mulla, eli talvikamppeiden läpi käymistä ja ostoslistan miettimistä. Tuttuun tapaan ainakin talvihaalari- ja kenkäostoksille päästään tänäkin syksynä, mutta yllärikseni lasten viime talven toppatakit olivat vielä sopivan kokoisia!

Niinpä mulla ei ollut nyt tarvetta istua sormet tietokoneen näppikselle liimautuneina, kun Mini Rodinin odotetut toppavaatteet tulivat aamulla myyntiin.

Mutta. Jännästi ihan samaan aikaan mun jalat kuljettivat mut Ballotin lähistölle (tarkemmin sanottuna aivan siihen myymälän eteen), ja rodinien tullessa myyntiin ihan muina naisina vailla minkäänlaisia ostoaikeita (joopa joo) tepastelin toppatakkirekille. Tartuin tähän ihanaan vihreään takkiin, ja olin jo kiikuttamassa sitä kassalle, kun bongasin ne monissa sneak peek kuvissakin vilahdelleet mäyräkoirat! Mäyräkoiratakit oli livenä tosi paljon ihanammat, mitä tuotekuvissa, ja sitten seisoskelinkin varmasti puoli tuntia Ballotin Mini Rodini osastolla toisessa kädessä pingutakki, toisessa sininen mäyräkoiratakki, kunnes päätin luottaa rakkauteen ensisilmäyksellä, ja jätin haikein mielin mäyräkoirat odottamaan jonkun toisen rakastavaa kotia.

Niinpä tepastelin Ballotista onnellinen virne kasvoillani, kassillinen materiaonnea mukanani, ja kiittelin jalkojani, jotka olivat ihan sattumalta mut sinne johdattaneet.

Meillä on muuten ollut sama pinguparka kolme vuotta sitten keltaisena, ja se oli silloinkin ihan mun lemppari! Nyt täytyisikin sitten naputella Gugguun musta parka jonnekin myyntiin, kun kahta toppatakkia ei tarvita, ja miettiä, että pitäisiköhän pienemmänkin pojan toppatakki laittaa sittenkin vaihtoon, hih!

mini rodini parka

mini rodini parka

mini rodini aw17

mini rodini aw17 sovituskuvia

Mitäs tykkäsitte Mini Rodinin tämän vuoden toppavaatteista?