IHANA JA EDULLINEN KENKÄVINKKI SYKSYYN!

adidas tennarit

Meillä on lapsilla ollut toimiva kenkäkolmikko syksyisin, johon kuuluu kumpparit, goretexit ja yhdet tavalliset tennarit (tai vaikka nahkaiset nilkkurit). Kumisaappailla pompitaan vesilätäköissä, goretexeilla ulkoillaan sinne pikkupakkasiin asti ja niitä tavallisia tennareita käytetään sitten muulloin, eli vaikka kaupungilla tai muualla, minne ei huvita lähteä rapaisilla ulkoilulenkkareilla. Ainakin meillä ne ulkoilukengät kuluu tosi nopskaa vähän nuhruisen näköiseksi, joten tykkään, että muihin menoihin on sitten toiset kengät, jotka pysyvät siistimpänä.

Tälle syksylle löysin niin kivat ja edulliset varrelliset tennarit, että halusin tulla näistä vinkkaamaan teillekin. Varsinkin, kun mulla sattuu olemaan näihin myös kiva alekoodi, jolla lähtee mukavat -25% hinnasta pois!

Nämä kengät on Adidaksen kokonaan mustat varsilenkkarit, jotka on ihan tosi helppo ja nopea pukea itse jalkaan, koska vain tuo varren tarra tarvitsee aukaista. Nauhat ovat kuminauhaa, joita ei tarvitse aukoa eikä solmia ollenkaan. Kivana yksityiskohtana kengissä on nuo Adidaksen raidat heijastavina raitoina! Mitkään kovien pakkaskelien kengät nämä ei ole, mutta autolla liikkuessa nämä kyllä menee varmasti leutona talvenakin kauppa-asioilla.

Niin ja se alekoodi! Koodilla 365721 saa jo valmiiksi edullisien kenkien hinnasta pois -25% ja nämä Adidaksen varsitennarit löytyy ihan pikkuisille täältä ja vähän isompaan jalkaan täältä. Tämän mustan lisäksi kenkää on myös kauniina punaisena, jos värikkäämpi versio tuntuu mukavammalta. Alekoodi on voimassa 18.9. asti, joten kantsii olla nopea ja hyödyntää tuota koodia!

ellos adidas

adidas alekoodi

tennarit lapsille

adidas lapsille

Jokos teillä on kaikki syksyn kengät jo hankittu?

Sisältää mainoslinkkejä.