SUDIO SWEDEN, NEROKASTA AJANKÄYTTÖÄ (SIS. ALEKOODIN!)

sudio sweden

Enpä ollut aikaisemmin tullut ajatelleeksi mihin kaikkeen langattomia kuulokkeita voisi käyttää. Siis muuhunkin, kuin perus musan kuunteluun. Mutta tässä kesän ja syksyn aikana olen esimerkiksi…

  • Kuunnellut podcasteja siivotessa
  • Kuunnellut kirjaa kävelylenkillä
  • Katsonut Netflixiä illalla sängyssä läppäriltä ja kuunnellut samalla kuulokkeilla (yleensähän olen katsonut Netflixiä vain olohuoneen telkkarista!)
  • Kuunnellut podcasteja autoa ajaessa! Tämä muuten auttaa myös siihen, ettei kännykkää tule vahingossa vilkuiltua ajon aikana…
  • Lainannut kuulokkeita lapselle lentokoneessa ja näin saanut keskittyä rauhassa omaan lehteeni, hih. (seuraavalle reissulle täytyy hommata molemmille omat!)

Varsinkin podcastien ja kirjojen kuuntelu siivotessa ja kävelylenkeillä on suorastaan nerokasta ajankäyttöä, vähän kuin saisi lisää tunteja vuorokauteen, kun samalla voi kuunnella kirjaa, jota muuten ei ehtisi kuunnella tai lukea!

Sain keväällä valita Sudio Swedenin valikoimasta itselleni kuulokkeet, ja ihastuin silloin heti näiden Sudio Regent kuulokkeiden tyylikkääseen ulkonäköön. Nämä myydään ihan kokonaan valkoisena (tai mustana) ja näihin saa sitten erikseen vaihdettavia capseja, eli tuollaisia koristekuoria. Mä valitsin omiini nuo marmoricapsit, jotka mätsääkin kivasti mun läppärin kanssa.

Kuulokkeet toimivat bluetoothilla langattomasti, mikä on ihan superkätevää. Esimerkiksi siivotessa voi kännykän tai tabletin jättää jonnekin pöydälle, ja kuulokkeiden kantavuus (10 metriä) riittää vaikka huhkisi siivousrätti kädessä toisessa huoneessa. Myös lenkillä on ollut kiva, kun mitään ylimääräisiä piuhoja ei roiku korvista, vaan riittää, kun puhelin on taskussa ja luurit korvilla. Akkukin näissä kestää tosi hyvin, aktiivisessa käytössä 24 tuntia ja valmiustilassa 20 päivää. Kuulokkeiden mukana tulee USB-piuha, jolla lataus tapahtuu. Niin ja toki mukana tulee myös piuha laitteen ja kuulokkeiden välille, jos jostain syystä ei halua tuota bluetooth-ominaisuutta käyttää.

Ja sitten se kiva osuus! Koodilla: karkkipurkki15 saatte Sudio Swedenin valikoimasta -15% alennuksen! Toimitusaika näissä oli tosi nopea, eikä näihin tule ollenkaan toimituskulua. Tämän Regent-mallin lisäksi löytyy monenlaisia nappikuulokkeita ihanissa väreissä, kurkkaa koko valikoima täältä.

sudio sweden

sudio sweden kuulokkeet

sudio sweden kuulokkeet

Mitäs teidän kuulokkeista kuuluu?

Kuulokkeet saatu Sudio Swedeniltä.