LASTEN TOPPATAKIT JA ALEVINKKEJÄ!

ellos takit

Yhteistyössä Ellos

Tuttuun tapaan hankin talveksi lapsille yhdet toppatakit siistimpään menoon ja pari toppahaalaria ulkoiluun (toinen leudompiin keleihin, toinen paukkupakkasille). Mutta tämä talvi on ollut niin leuto, että ensin mentiin pitkään vuorellisella kurahaalarilla (joka on muuten ehkä paras keksintö ikinä!), ja sen jälkeen käytössä ovat olleet vain takit ja pikkupakkasille hommatut haalarit.

Tämmöisillä nollakeleillä on ollut tosi kätevää heittää vain toppatakki päälle, kun ollaan lähdetty kauppaan, kyläilemään tai harrastuksiin, ja vaihtelun vuoksi halusin pojille toisetkin toppatakit. Sellaiset, jotka menisi leutoina talvipäivinä toppahousujen kanssa myös ulkoilupuuhissa.

Isommalle löytyikin tämä Reiman Petteri -takki, joka on justiin sellainen, mitä etsinkin! Simppeli yksivärinen takki on helppo yhdistää muihin vaatteisiin, ja takki vaikuttaa justiin sopivan lämpöiseltä myös ulkoilutouhuihin.

Tuota Reiman takkia ei ihan pikkuisissa koossa saa, joten pikkuveljelle löytyi iloisilla raidoilla varustettu takki Color kids -merkiltä. Tämä merkki olikin meille aivan uusi tuttavuus, mutta takki vaikuttaa kyllä tosi laadukkaalta ja menee varmasti myös ulkoillessa. Takki oli muuten kivan edullinen, ja on vielä alessakin tällä hetkellä!

ellos takki

ellos takki

ellos reima

Tuo pienemmän pojan takki onkin nyt alessa Elloksella, samoin kuin kaikki muutkin Color kids -merkin vaatteet. Tuosta takista löytyy useita eri kuoseja, kannattaa kurkata koko valikoima!

Muutenkin Elloksella on aika kivasti lastenvaatteissa aleja, kannattaa kurkata kenkäosastolle, jos vaikka vielä on talvikengille tarvetta, tai haluaa jo ennakoida kevään tennarikautta. Alesta löytyy myös leluja, lastenvaatteita (jopa -70%) ja kaikenlaisia kivoja sisustusjuttuja lastenhuoneeseen oli myös alessa, esim. lasten pussilakanasettejä -50%.

Koko Elloksen alen löydät täältä, kannattaa kurkata, kun alevalikoima on parhaimmillaan!

ellos takki

ellos lastenvaatteet ale

Mukavaa talvipäivää!

Takit saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä