KURKISTUS UUTEEN MINIMAKUUHUONEESEEN

makuuhuone blogi

Yhteistyössä Ellos

Meillä on taas jotenkin jännästi jäänyt nämä joulujärkkäilyt aika viime tippaan, ja tälle illalle olisi ohjelmassa vielä vähän leipomista, siivoamista ja paketoimista. Tässä välissä ajattelin kuitenkin tulla vilauttamaan muutaman kuvan meidän uudesta makuuhuoneesta, joka tosin on niin mini, etten sinne oikein kameran kanssa meinannut edes mahtua, hih.

Meillä on mun työhuoneen lisäksi kaksi tavallisen kokoista makuuhuonetta ja yksi aivan pikkuinen makuuhuone, joka on toiminut aikaisemmin poikien yhteisenä unihuoneena. Nyt kun eskarilainen toivoi omaa huonetta, päätettiin me luovuttaa meidän vanhempien isompi makuuhuone lapselle ja muutettiin tähän minimakkariin. Huoneeseen ei oikeastaan sängyn lisäksi mahdu mitään muuta, ja vaikka mun mielestä sellaiset avarat isot makuuhuoneet onkin tosi ihania, tuli tästä meidän minimakkaristakin oikein viihtyisä.

Huone on niin pieni, että yöpöytä laitettiin vain toiselle puolelle sänkyä. Tuonne toiselle puolelle täytyisi jossain vaiheessa laittaa jokin pieni hylly, johon voi sitten vaikka kännykän laskea yöksi. Jalkopäässä seinän vieressä on vaaterekki ja yhdellä seinällä vaatekaappien vieressä lattiapeili, muuta huoneessa ei sitten olekaan.

Päätyseinä maalattiin Tikkurilan Serpentiinillä ja kolmessa muussa seinässä on Teknoksen neutraali harmaa sävy, sama, mikä mulla on työhuoneessakin. Tuo Serpentiini on mun mielestä tosi kaunis sävy, vaikka ei ihan tyypillinen mun väri olekaan. Yleensä tykkään sellaisista karkkisävyistä, mutta tuo Serpentiini on kyllä ihan vihreä, eikä esimerkiksi minttuinen ollenkaan. Mietin sitäkin, että vaikuttikohan tämä vuodenaika mun värivalintaan, voi olla, että keväällä olisinkin päätynyt sellaiseen karkkiminttuun.

Ihana muhkea sängynpääty löytyi Ellokselta* ja tykkään siitä kyllä superpaljon! Meillä oli aikaisemmassa makuuhuoneessa sängynpäätynä vanha ovi, ja on ihanaa vaihtelua, kun pääty on nyt aivan eri tyylinen. Tuo meidän sängynpääty on tämä 160cm harmaa, mutta kannattaa kurkata myös muut vaihtoehdot. Elloksella näyttäisi nyt olevan -20% ale kaikista kodintuotteista ja tuo ale koskee myös merkkituotteita, sekä huonekaluja, jotka on monesti rajattu noista alekampanjoista pois! Ale aktivoidaan Elloksen sivuilla.

Vielä pitäisi ripustaa verhot tuonne makuuhuoneen ikkunaan ja hankkia jonkinlainen pöytävalaisin yöpöydälle. Nyt kuitenkin välillä keskitytään niihin lasten huoneisiin, että saadaan valmista sinnekin!

ellos sängynpääty

makuuhuone blogi

makuuhuone blogi

sängynpääty ellos

makuuhuone sisustusblogi

Elloksella starttasi jo alet ja nyt kannattaa käydä tekemässä parhaat löydöt, kun alevalikoimaa on vielä hyvin jäljellä!

Mitäs tykkäsitte uudesta makuuhuoneesta?

*Saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä