KURKISTUS KUUSIVUOTIAAN UUTEEN HUONEESEEN

lastenhuone

Niin kuin tiedättekin, me ollaan puuhailtu sisustusjuttujen parissa viime aikoina. Kuusivuotias toivoi omaa huonetta, ja niin me sisustettiin lasten yhteisestä pikkuisesta unihuoneesta meille vanhemmille makuuhuone, ja eskarilainen sai sitten tuon meidän vanhan isomman makkarin omaan käyttöönsä. Seuraavaksi aletaan sitten laittamaan poikien aikaisemmasta yhteisestä leikkihuoneesta kolmevuotiaalle omaa huonetta, aika kivaa!

Vaikka tämä huone onkin vielä vähän kesken, en malttanut olla tulematta näyttämään muutamaa kuvaa tästä huoneesta! Värejä rakastava lapsi halusi huoneeseensa kolmea eri vihreän sävyä, ja seinille päätyi Tikkurilan Spa, Aalto ja Nefriitti. Näitä kolmea sävyä laitettiin tuohon seinälle, jossa on kolme kolmiota, ja viereinen seinä maalattiin kokonaan Spalla. Tuosta kolmioseinästä tuli mun mielestä (ja onneksi myös lapsen mielestä, heh) tosi kiva, eikä maltettukaan siihen ainakaan vielä kiinnittää mitään hyllyjä.

Vielä täytyisi laittaa lattialistat, hommata jokin kiva kattovalaisin ja tuoli tuohon pöydän ääreen. Maton ehdin jo tilata, ja jonkinlaiset verhotkin olisi kiva löytää. Että vielä riittää puuhaa tämänkin huoneen kanssa, mutta asukas itse on jo kovin tyytyväinen omaan huoneeseensa ja onhan tuolla ihan omassa huoneessa tietty ollutkin tosi kiva lapsen touhuilla.

pojan huone

poikien huone

lastenhuone blogi

Mitäs tykkäsitte huoneesta?