KEVÄÄN TAKKILEMPPARI

takki house of brandon

Vaikka ulkona pakkanen nipistelee poskia, ja lumi narskuu kenkien alla, on mun mielestä silti jo kiva katsella vähän kevätjuttuja. Aika kivasti kevätvaatteita onkin jo tullut kauppoihin, enkä voinutkaan vastustaa tätä Vero Modan ihanaa kevättakkia*!

Takki on aivan täydellinen leudompaan kevättalveen ja kevääseen, mutta en silti malttanut olla testaamatta tätä jo viikonlopun lähes kymmenen asteen pakkasessa, hrrrr. Oltiin onneksi autolla liikenteessä, ja matkan varrella vain napattiin nopskaa nämä kuvat. Tykkään tosi paljon tästä takista, sillä se käy kivasti siistimpäänkin menoon, mutta on onneksi kuitenkin sopivan rento, kuten mun vaatteet yleensäkin. Enkä malttaisi odottaa kevätauringon sulattamia katuja, ja tämän takin yhdistämistä farkkuihin ja tennareihin!

kevättakki

takki tyyliblogi

muotiblogi

Tätä takkia löytyy myös muissakin väreissä, ja tämä vaaleanpunainenkin olisi kyllä tosi söpö! House of Brandonilla on nyt tosi hyvä valikoima kevättakeista, joten kannattaa käydä kurkkaamassa, kun valikoima on parhaimmillaan. Myös aleosastolta voi tehdä vielä kivoja löytöjä, ja tiesittehän, että kaikki ostokset House of Brandonin verkkokaupassa kerryttävät myös rahanarvoisia bonuksia omalle asiakastilille!

En tiedä johtuuko se näistä ihanista aurinkoisista talvipäivistä, lähestyvästä keväästä vai jostain muusta, mutta mulla on ollut jotenkin superhyvä fiilis kaikesta viime aikoina. Tuntuu, että kaikki palaset meidän arkikuvioissa on nyt loksahtaneet paikoilleen ja oon ihan superinnoissani myös kaikista työjutuista. Tänään sain niin mielettömän idean Laa Laa Living juttuihin, että en taas kestä! Harmi, etten voi nyt enempää kertoa (koska ihan näin nopskaa en ole saanut ideaa vietyä vielä eteenpäin, hih), mutta paljastan lisää heti, kun toivottavasti saadaan homma toteutumaan. Ai niin, ensi kuussa mulla alkaa myös koulujututkin Helsinki design schoolissa, aika jännää!

tyyliblogi

30+ blogi tyyli

Ihanaa uutta viikkoa!

Sisältää mainoslinkin
Takki saatu House of Brandonilta