TYÖHUONEEN VAALEANPUNAINEN KEVÄT

sisustusblogi

Yhteistyössä Ellos

Mä alan olla jo aika kevättunnelmissa, ainakin sisustuspuuhissa. Talvisin tykkään sellaisesta melko värittömästä harmaa-valkoisesta sisustuksesta, mutta keväisin alan kaivata ripauksia suloisia pastellisävyjä.

Yleensä tuo ripaus on tarkoittanut värillisiä koristetyynyjä ja tuoreita kukkia maljakossa, mutta tällä kertaa työhuone saikin oikein kunnon annoksen vaaleanpunaista, ja apua mikä ihana karkkihuone siitä tulikaan!

Tuolla työhuoneessakin oli ensin pari vaaleanpunaista sohvatyynyä, sitten löysin sinne Ellokselta tuon maailman suloisimman Joanna-maton* ja lopulta päätin vielä kantaa olohuoneesta tuon ihanan vaaleanpunaisen samettinojatuolin, ja olen aivan supertyytyväinen tuohon huoneeseen nyt. Tuota vaaleanpunaista nojatuolia muuten löytyy taas Ellokselta, ja tällä hetkellä siellä on vielä -20% alekampanja, joka koskee myös huonekaluja!

Meiltä löytyy tuo sama matto myös harmaana, ja melkein pompin ihastuksesta, kun tätä oli tullut nyt myös vaaleanpunaisena! Justiin sopivan leikkisä ja niin ihanan värinen tuonne työhuoneeseen, ihan varmasti työtkin sujuvat nyt entistäkin sutjakkaammin, hah!

työhuone sisustus

työpöytä blogi

sisustus blogi

Tilasin samalla Ellokselta myös tuon ihanan Marimekon pikkuisen maljakon*, sillä ajattelin, että siinä olisi kiva pitää yhtä kukkaa työpöytää piristämässä. Maljakko kyllä käy kivasti tuohon sohvapöydällekin, joten varmasti sitä tulee pidettyä joskus siinäkin, tällä hetkellä se on työpöydän päällä olevassa hyllykössä. Valitsin meille tuon luonnonvalkoisen maljakon, mutta näitä löytyy muissakin ihanissa väreissä!

Tämä huone on kyllä ihan mun lemppari meidän kodissa, ainakin nyt, kun työpöytä on taas vaihteeksi raivattu paperipinojen alta esiin, eikä työpaperit ole levittäytyneenä sohvallekaan, hah. Kai teillä muillakin meinaa työpöytä peittyä kaikenlaisiin tärkeisiin lippulappusiin ja paperipinoihin, eikö niin?

Elloksella on nyt kampanja, jossa kodinvalikoimasta, myös merkkituotteista ja huonekaluista saa -20% alennuksen! Alennus aktivoidaan Elloksen sivuilla ja se on voimassa 26.2. asti (Koodi: 375713).
Esim. tuo meidän Joanna-matto on muutenkin edullinen, joten tuolla -20% alella sen saa nyt tosi kivaan hintaan! Niin ja mattoa löytyy tosiaan myös harmaana, mikä on tosi ihana myös. Niin ja kannattaa toki kurkata myös muutkin sisustusjutut ja hyödyntää tuota alea!

sisustusblogi

vierashuone sisustus

sisustus ellos

Mitäs tykkäsitte mun karkkihuoneesta?

*Merkityt tuotteet saatu Ellokselta
Postaus sisältää mainoslinkkejä