IHANAN RENNOT PELLAVAVERHOT

ellos

En tiedä miksi mulla on ihan perjantaifiilis, vaikka onkin vasta keskiviikko. Meillä alkoi tänään pojilla hiihtoloma, ehkä senkin takia on nyt vähän päivät sekaisin. Nyt vaan toivotaan, ettei koko ajan olisi aivan sataa astetta pakkasta, niin päästäisiin myös ulkoilemaan!

Muistatteko vielä, kun viime viikolla kurkattiin työhuoneen vaaleanpunaiseen kevääseen? Samaan aikaa, kun tilasin sen maton, tilasin myös ihanat valkoiset pellavaverhot* meidän makuuhuoneeseen. En ole vielä ehtinyt niitä verhoja ripustaa, mutta tänään testailin niitä tuonne työhuoneeseen, ja tosi kivasti verhot sopisivat sinnekin!

ellos verhot

ellos sisustus

ellos verhot

Tykkään kyllä aivan superpaljon näistä ihanan rennoista pellavaverhoista! En oikein tiedä maltankokaan siirtää näitä sinne makuuhuoneeseen, jonne verhot alunperin tilasin, vai jätänkö ne sittenkin työhuoneen ikkunaan, mihin ne sopivat kyllä tosi hyvin. Hmm, ehkäpä katselen nyt muutaman päivän ja päätän sitten.

Näinkin pienellä, kuin verhojen vaihdolla saa muuten tosi kivasti piristettyä huoneen ilmettä. Tässä huoneessa oli aikaisemminkin valkoiset pitkät verhot, mutta näissä pellavaverhoissa on niin kiva tunnelma, että huone näyttää nyt aivan erilaiselta.

ellos sisustus

Kivaa viikkoa!

*Verhot saatu Ellokselta
Postauksessa mainoslinkki