KEVÄÄN ODOTETUIN KUKKAMEKKO (SIS. ALEKOODIN)

blaa halla spring flowers

Varmaan tiedättekin, että olen aivan hulluna Blaan vaatteisiin, ja varsinkin näihin monikäyttöisiin Halla-mekkohin. Malttamattomana odottelin tämän kevään uutuuksia, enkä joutunut tälläkään kertaa pettymään.

Helmikuun lopulla julkaistusta mallistosta löytyi tätä suosittua Halla-mekkoa aivan ihanassa Spring flowers -kuosissa, ihanaa pitkää leggareiden kanssa pidettävää Cali-hupparia harmaana ja vaaleanpunaisena, täydellistä harmaata collegea ja sitten vielä leggareita tässä mekon Spring flowers -kuosissa. Kehtaankohan edes sanoa, etten osannut päättää näistä suosikkiani, vaan kaikki päätyivät mun vaatekaappiin, hups! Ainoastaan Cali-huppareista valitsin itselleni harmaan, ja ihan vain siksi, että multa löytyi jo vanhempaa mallia oleva vaaleanpunainen, hih!

Tähän lumimyräkkään (siis mitä ihmettä, TAAS lunta!) puin mekon kanssa Blaan mustat collegeleggarit ja kiskoin tuonne lumihankeen Uggit jalkaan, mutta ainakin tällaiselle pätkikselle mekossa riittää pituutta sen verran, että sitä voi kesällä pitää ilman leggareitakin. Nyt kuitenkin odotan kevätaurinkoa, plussa-asteita ja kuivia lumettomia katuja, jolloin mekon voi pukea trikooleggareiden ja tennareiden kanssa.

blaa halla mekko

blaa sovituskuvia

blaa naistenvaatteet

Tuutilullasta löytyy koko Blaan uusin mallisto, ja tästä samasta kuosista löytyy vaatteita lapsillekin. Mekko (tai saman kuosin leggarit) sopii siis hyvin samisteluun pikkutyttöjen kanssa, aika söpöä vai mitä?

Tämän viikon ajan blogini lukijat saavat koko Tuutilullan valikoimasta* 10% alen koodilla KARKKIPURKKI10 ja lisäksi Tuutilullassa on parhaillaan ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin! Kannattaa siis hyödyntää näitä etuja ja klikata ostoskoriin kevään ja kesän ihanimmat ja laadukkaimmat vaatteet.

Jos Blaan vaatteista ei vielä ole kokemusta, niin materiaalit näissä on aivan huippulaadukkaat. Blaa käyttää vaatteissaan vain parasta luomupuuvillaa, joten vaatteet todellakin kestävät käyttöä ja pesua, ja ovat aivan ihanan pehmoisia päällä.
Mitoitus Blaan vaatteissa on pikkuisen reilua, joten jos pohdit kahden koon välillä, niin suosittelen sitä pienempää kokoa (itse käytän kokoja XS ja S, ja kaikki Blaan vaatteet on mulla kokoa XS). Lastenvaatteissa kannattaa valita se koko, mikä on lähinnä lapsen todellista pituutta, ei siis kannata miettiä mitä kokoja lapsi muista merkeistä parhaillaan käyttää. Lastenvaatteisiin on myös mietitty kasvunvara jo valmiiksi, joten sitä ei kannata huomioida enää kokoa valittaessa.

Kaikki Blaan uutudet löydät täältä.

*Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita, ei bObles.

muotiblogi 30+

tyyliblogi

blaa sovituskuvat blogi

Mitäs tykkäsitte tästä uudesta mekosta?