MOLON IHANAT JALKAPALLOUUTUUDET JA ALEKOODI!

molo kids sovituskuvia

Vaikka meidän lapset eivät oikeastaan koskaan olekaan aivan tismalleen samanlaisissa vaatteissa keskenään, on mun mielestä superhauskaa pukea lapset sopivasti mätsääviin asuihin. Hauskaa on myös se, että lapset itsekin tykkäävät usein pukea saman tyylisiä vaatteita, koska muutenhan toisella olisi tietenkin jotain paljon hienompaa, haha! Mm. nämä vaatteet puettuaan kuopus mietti surkealla äänellä, että miksi hänen kengissään on vain kaksi tarraa, kun isoveljellä on kolme! Että kaikesta sitä näköjään voikin kinata, heh.

House of Brandonilta löytyi aivan ihania Molon jalkapalloaiheisia uutuuksia*, ja koska jalkapallo on meillä(kin) tällä hetkellä aikas kova hitti, päätyi näitä myös meidän lasten vaatekaappeihin. Näistä löytyikin asut, joilla voi sopivasti samistella ilman, että kummallakin olisi kuitenkaan aivan samanlaiset vaatteet päällään.

lastenvaateblogi

lastenvaatteet blogi

Molemmilla pojilla on Molon collegeshortsit, esikoisella mustana ja kuopuksella kauniina siniharmaana. Yläosana pienemmällä on hauska t-paita jalkapallokuosilla ja isommalla musta t-paita hienolla kultaprintillä.

Mun mielestä nämä Molon sisävaatteet on hippasen reilumpaa mitoitusta, kuin ulkovaatteet. Meidän kuopus on siirtynyt jo 104 kokoon, mutta näistä Molon vaatteista olisi voinut jopa 98 olla vielä parempi. Toisaalta pieni reiluus ei kyllä haittaa, sillä laadukkailla vaatteilla on silloin käyttöikää reippaasti pidempään!

Napattiin nämä kuvat viime viikon lopulla, juuri ennen kuin hypättiin autoon ja hurautettiin muutaman päivän minilomalle. Esikoinen oli juuri saanut tuon Harry Potterin, eikä malttanut irroittaa sitä käsistään, hih. Kirjan parissa sujuikin rattoisasti automatkat, ja tarinan viedessä mukanaan lukeminen jatkui myös illalla laivan hytissä ja myöhemmin hotellissa. Ihana pieni lukutoukka.

lastenvaateblogi

lastenvaateblogi

lastenvaatteet molo kids

Sitten vielä otsikossa lupaamani alekoodi!

Koodilla SUMMER2018 saa -20% alennuksen koko House of Brandonin normaalihintaisesta valikoimasta! Eli koodi käy myös näihin Molon uutuuksiin! Samalla kannattaa kurkata myös muut lastenvaatteet läpi, siellä on mm. Vimmaa, Reimaa, Levistä jne.

Koodi käy myös aikuistenvaatteisiin (ei Aim’n, Dr. Denim ja aletuotteet), joten kantsii selailla myös sitä puolta ja kurkata samalla myös aleosastolle.

lastenvaateblogi

perheblogi lastenvaatteet

Tykkäättekö samistella?

*Molon vaatteet saatu House of Brandonilta
Sisältää mainoslinkkejä