50 EURON TOPPAHAALARIVINKKI!

toppahaalari ale

Ensi viikolle on taidettu lupailla lämmön laskevan hellerajan alle, joten eiköhän tässä ole hyvä hetki alkaa puhumaan toppavaatteista?

En ole kyllä oikeasti tainnut koskaan aivan näin aikaisin olla toppajuttujen kanssa liikkeellä, mutta nyt osui niin kiva juttu silmiin, että ajattelin vinkata teillekin!

Muistaako joku tämän kuvan toppahaalarin viime talvelta? Se on Elloksen valikoimasta, haalari, jonka sai syksyllä alekoodin kanssa ostettuna reilulla viidellä kymmenellä eurolla. Ei hullumpi hinta toppahaalarista, joista saattaa joutua pulittamaan jopa paria sataa euroa.

Meillä oli viime talvena isommalla lapsella kaksi haalaria käytössä, tämä Elloksen haalari ja sitten kalliimpi Molon haalari. Molon haalaria käytettiin parempana haalarina, eli kunnon pakkaspäivinä, jolloin oli paljon lunta. Elloksen edullista haalaria taas pidettiin huolettomammin, silloinkin, kun maa oli asfaltilla tai loskalla, eli haalari joutui isommalle kulutukselle. Ja tiedättekö miltä nämä kaksi haalaria talven jälkeen näyttivät? Molon raidallisessa haalarissa on tosi monta kohtaa, joista haalari on kulunut puhki! Meillä on ollut Molon haalareita lapsilla melkein joka vuosi, ja tämä oli eka kerta kuin näin kävi, mutta ilmeisesti juurikin raidallisissa haalareissa on ollut vastaavaa ongelmaa. Elloksen muutaman kympin haalari sen sijaan pysyi täysin ehjänä, vaikka juuri sitä käytettiin ”huonompana” haalarina!

Niinpä ilahduin, kun huomasin, että Elloksella on tullut samaa haalaria tällekin vuodelle, uusissa eri kuoseissa vain. Ja se, miksi tästä vinkkailen jo nyt heinäkuun käristyskupolin alla on se, että näistä saa nyt -25% alen! Tuotteissa on siis aivan normaalihinta, mutta tuo -25% ale tulee automaattisesti ostoskorissa näkyviin. Niinpä 69,90 euroa maksavalle haalarille jää hintaa vain vähän yli viisi kymmentä euroa! (Sama ale koskee muitakin Elloksen valikoiman lastenvaatteita, eli jos on vaikka sadekamppeille yms tarvetta, niin nyt niitä saa mukavaan hintaan)

Vedenpitävälle haalarille luvataan 3000 vesipilaria kolmen pesun jälkeen, haalarissa on teipatut saumat ja haalari on käsitelty vedenpitäväksi ympäristöä säästävällä käsittelyllä (Ei sisällä PFC-yhdisteitä). Haalarista löytyy säädettävä vyötärökuminauha, vahvikkeet takapuolesta ja polvista, jne. Lisää ominaisuuksista voi lukea haalarin tuotetiedoista.

toppahaalari ellos

Tänä vuonna haalaria on jälleen kolmessa kuosissa, kuten viime vuonnakin, ja oma lempparini on tämä hauska pingviini! Tytöille löytyy aivan ihana punainen pilkullinen haalari ja näiden lisäksi on vielä yksi kuviollinen haalari.

Haalarit löydät täältä ja koko lastenvaatevalikoiman täältä.

ellos haalari alekoodi

Joko teillä on vilahtanut toppa-asiat mielessä?

Sis. mainoslinkkejä