SUPERPIENET LANGATTOMAT KUULOKKEET JA ALEKOODI

sudio nivå

Nämä syksyt ovat yleensä sellaisia pieniä uusia alkuja. Vähän niin kuin kevät ja uusi vuosikin. Tiedättehän, jäätelöt vaihtuvat terveellisempiin smoothieihin, hulmuavat helmat vaihtuvat muhkeisiin neuleisiin ja liikkuakin voisi taas vähän enemmän.

Välillä haaveilen aloittavani jonkin superhelpon juoksukoulun. Sellaisen, missä ei tunne kuolevansa heti ekan lenkin aikana (eikä toivottavasti myöhemminkään), vaan mikä tsemppaisi jatkamaan lenkkipoluilla pinkomista ja kohottaisi kuntoa vähän kuin huomaamatta.

Toisaalta sellaiset reippaat kävelylenkit tuntuvat sopivan mulle parhaiten (vaikka eivät kuntoa kauheasti kohotakaan), ja podcasteja kuunnellen askel rullaa kuin itsestään.

Olen tykännyt kuunnella Sudion suurilla ja langattomilla Regent-kuulokkeilla, mutta keväällä sain Sudiolta uudet superpienet Nivå-kuulokkeet, ja tykkään näistäkin tosi paljon!

Nivå-kuulokkeet ovat reissuillakin tosi kätevät, sillä nämä mahtuvat vaikka taskuun! Kuulokkeiden mukana tulee kaunis säilytysrasia, joka itseasiassa on kuulokkeiden latauskotelo! Kuulokkeet toimivat yhdellä latauksella neljä tuntia, ja latauskotelolla kuulokkeet voi ladata neljä kertaa. Mukana tulee myös USB-piuha, jolla latauskoteloon ladataan lisää virtaa. Täysin langattomat kuulokkeet toimivat bluetoothilla.

Blogini lukijoille onkin kiva etu nyt tarjolla, sillä koodilla annikakarkkipurkki saa -15% alennuksen kaikista Sudio kuulokkeista! Koko valikoiman löydät täältä.

sudio nivå alekoodi

sudio alekoodi

Mukavaa viikkoa!

*Kuulokkeet saatu