EKALUOKKALAISEN ASU JA -15% ALEKOODI!

lastenvaateblogi

Kun tänään astelin hellekamppeissani ovesta ulos, oli pakko pyörtää salamana sisälle, ja hakea neuletakki päälle, hrrr!

Ilmassa alkaa olla jo syksyn tuntua, ja se on oikeastaan aika mukavaa. On ihana päästä fiilistelemään syksyä, nauttia tunnelmallisista hämärtyvistä illoista ja päästä käsiksi syysvaatteisiin!

Tänä syksynä ollaan saatu katsella niiden tuttujen syyskamppeiden lisäksi aivan uusiakin juttuja, kun esikoinen aloittaa muutaman päivän päästä koulutaipaleensa.

Lapsekkaiden kuosien sijaan vaatekaapista alkaa löytyä nyt ”isojen poikien vaatteita”. Collegehousupino on pienentynyt ja tilalle on tullut (mukavan pehmoisia) farkkuja (ja niitä kolmeraitaverkkareita). Kurahousut jäivät ainakin toistaiseksi tänä syksynä ostamatta, mutta vedenpitävät lenkkarit kyllä odottavat jo syksyn kosteita kelejä.

Mutta mitä ihmettä pienet koululaiset pukevat ulos koulussa? Jos lapselle laittaa reppuun ulkohousut erikseen, niin tuleekohan niitä puettua, vai hiihdelläänkö koulussa samoilla pöksyillä (jos on esim. farkut jalassa) sisällä ja ulkona? Luulenpa, että ekat päivät menee nyt vähän ihmetellessä uutta touhua ja katsotaan sitten millaiset vaatteet ekaluokkalaiselle ovat parhaat kouluun.

lastenvaatteet blogi

lastenvaatteet netistä

lastenvaatteet blogi

House of Brandonin lastenosastolta löytyy juuri niitä meidän suosikkeja, eli Moloa, Makiaa, Levistä, Reimaa, Vimmaa jne.

Yhdeksi kouluasuksi valkkaantui tämä Molon hauska paita* ja Name it:n mukavan pehmoiset ja joustavat farkut*.

Noin 120 cm pituiselle lapselle paidasta on koko 122 juuri sopiva (pikkuisen käännettiin vielä hihansuita), ja farkuista otin jo koon 128, mikä sekin oli juuri sopiva, kun lahkeita vähän käänsi ja vyötärökuminauhaa pikkuisen kiristettiin.

House of Brandonilta löytyi myös maailman coolein takki syksyn viileisiin keleihin, mutta siitä lisää sitten myöhemmin!

Ja hei, koodilla AUG-15 saa nyt koko House of Brandonin valikoimasta -15% alen! Eli kannattaa kurkata niin lastenvaatteet, kuin naisten ja miesten osastotkin läpi. Tosi kivoja uutuuksia on tullut syksyyn, jos vaatekaappi kaipaa piristystä nyt ilmojen viilentyessä.

lastenvaatteet blogi

lastenvaate blogi

Joko syysvaatteita on hankittu?

*Saatu House of Brandonilta
Sisältää mainoslinkkejä