MAAILMAN IHANIMMAT VERHOT LASTENHUONEESEEN!

lastenhuone sisustus

Tiedättekö, kun joskus etsii jotain tietynlaista sisustusjuttua, eikä sellaista löydy mistään. Ja sitten taas joskus törmää aivan sattumalta siihen täydelliseen juttuun, jota ei ollut vielä edes ehtinyt etsimään!

Niin mulle kävi kuopuksen huoneen verhojen kanssa. Tuolla lapsen huoneessa on ollut muuten aika valmista, mutta verhoja siellä ei ole ollut ollenkaan, enkä ole oikein sellaisia edes etsinyt. Ja sitten aivan sattumalta törmäsin tähän Spira of Swedenin Djungeltåget laskosverhoon, joka on A) aivan superihana! ja B) ihan täydellisen sopiva tähän huoneeseen!

Verhojen kuvitus ja värimaailma on aivan ihana, ja tähän huoneeseen juuri sopiva. Tyyli mätsää hauskasti myös tuon Littlephant-julisteen kanssa. Eikä ole ollenkaan hullumpaa, että verhossa on nimenomaan junia, sillä kuopus rakastaa junia!

Niin ja parasta tietty oli myös se, että verho sattui olemaan alessa! Tästä samasta kuosista näytti olevan myös pikkuisia pussilakanasettejä (ja kaikkea muutakin merkiltä löytyy!), mutta meillä on molemmilla lapsilla jo aivan tavallisen kokoinen peitto käytössä ja harmillisesti siihen kokoon ei näitä lakanoita löytynyt. Mutta onneksi meillä on verhot, nekin riittävät ja jos en vielä sanonut, niin ovat aivan superihanat!

lastenhuoneen sisustus blogi

Verhoja löytyy edelleen Elloksen alesta, ja nythän Ellokselta saa näistä aletuotteista vielä aivan superhyvän lisäalen! Koodilla: 385705 saa Elloksen oman alevalikoiman tuotteista -50% lisäalen (siis niiden valmiiksi alennettujen hintojen lisäksi!) ja merkkituotteista -30% lisäalen.

Kannattaa kurkata muutkin aletuotteet ja hyödyntää tuota koodia, joka on voimassa 20.8. asti. Koko valikoiman löydät täältä.

lastenhuoneen verhot

Aika ihana verho, vai mitä?

Sis. mainoslinkkejä