MAKUUHUONEEN LÄMMITTÄVÄ UUTUUS

ellos peitto

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Olen koittanut sisustaa meidän makuuhuonetta niin, että siellä olisi rauhallinen ja mukava tunnelma. Makkarista ei löydy työpistettä tai televisiota, eikä oikeastaan mitään muutakaan ylimääräistä, mikä haittaisi unia. Olen aika varma, että viihtyisässä huoneessa näkee kivempia uniakin, enkä varmasti saisi unta, jos huone olisi ruma tai siellä olisi kamalasti kaikenlaista rojua.

Sisustusjutut on mulle tosi tärkeitä, mutta on toki paljon muitakin tärkeitä asioita, joihin olisi hyvä panostaa. Kauniin sisustuksen ja mukavan tunnelman lisäksi on aivan supertärkeää, että sänky, tyyny ja peitto ovat juuri oikeanlaiset ja hyvät!

Kun meillä on viimeksi ollut tarvetta uudelle peitolle, on ollut kesä. En tykkää yhtään nukkua pelkällä pussilakanalla, mutta en myöskään tykkää nukkua liian kuumassa, joten tuolloin ostettiin peitoksi kaupan viilein ja ohuin peitto. Se oli tietty siihen hetkeen juuri sopiva, mutta talvipeitoksi se on aivan liian kylmä. Ollaan silti pärjäilty tuon peiton kanssa, eikä olla saatu aikaiseksi hankkia parempaa, kunnes huomasin eräänä yönä kiskovani vilttiä peiton päälle, kun olin niin viluissani. Me ollaan muutettu meidän makuuhuone talon toiseen päähän, jossa on pikkuisen viileämpää, ja uusi paksumpi peitto alkoi tuntua yö toisensa jälkeen houkuttelevammalta ajatukselta.

Ellokselta oli näppärä tutkailla peittovalikoimaa, kun samalta sivustolta löytyi useita erilaisia ja eri kokoisia peittoja. Aika nopskaa tiesin haluavani kestävän ja hengittävän untuvapeiton, ja kolmesta eri lämpövaihtoehdosta (viileä, keskilämmin ja lämmin) päädyin siihein kaikkein lämpimimpään tuplakoon untuvapeittoon*. Miten ihanaa onkaan iltaisin sujahtaa muhkean ja superlämpöisen peiton alle!

Niin ja vinkkinä tähän väliin, että juuri nyt Elloksella on peitot -20% alennuksessa! Valikoiman voit kurkata täältä. Elloksella on myös vuodevaatteet tällä hetkellä jopa -30% alessa, ja petivaatevalikoima onkin aivan valtava! Omia vuodevaatelemppareitani on Marimekon unelmanpehmoiset trikoovuodevaatteet (ei alessa) ja Elloksen ihanat pellavavuodevaatteet. Meiltä löytyy myös aivan tavallisia puuvillasettejä, joita niitäkin on Elloksella aivan loistava valikoima. Kaikki vuodevaatteet löydät täältä.

ellos petivaatteet

ellos peitto

ellos sisustus

Rakastan lorvailla viikonloppuna sängyssä pitkään (eli ainakin puoli yhdeksään, hah!) ja nousta sen jälkeen aamupalapöytään vailla kiirettä mihinkään. Hitaat ja laiskat viikonloppuaamut ovat aivan parasta, ja mukavaa vaihtelua niihin kiireisiin arkiaamuihin, jolloin kahvi hörpitään pikavauhtia ja patistetaan lapsia tekemään aamutoimet vauhdilla.

Välillä valvon aivan liian myöhään, vaikka pyrinkin menemään ajoissa nukkumaan. Ehkäpä muhkea ja superlämmin peitto houkuttelee jatkossa köllöttelemään sänkyyn kirja kainalossa jo hyvissä ajoin.

ellos sisustus

ellos koti

ellos home

Leppoisaa sunnuntaita!

*Saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä