MITÄ PÄIKKYLÄINEN TARVITSEE VÄLIKAUTEEN?

name it soft-shell-haalari

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

No niin, blogin muuttopuuhat alkaa olla aikas hyvällä mallilla, blogi on nyt siirretty omalle alustalle ja aivan pian myös Suomen Blogimedian alle ja pikkuisen myöhemmin päivitellään sitten vielä blogin ulkoasuakin. Mutta nyt niihin syysjuttuihin, joista mun piti tällä viikolla kirjoitella!

Syksy alkaa olla jo aika pitkällä ja ainakin meillä on otettu jo välikausikamppeet lapsilla käyttöön. Toiset varmasti pärjäävät yhdellä välikausisetillä koko kauden, mutta mun mielestä arkea helpottaa, kun vaatteita on useampi setti, ja muutenkin kaikkea tarpeellista löytyy.

Tässä mun muistilista päikkyläisten välikauteen:

Veden ja tuulenpitävä välikausiasu

Meillä on kuopuksella kaksi isoveljen vanhaa kaksiosaista kuoriasua, ja näiden lisäksi tilasin Ellokselta tämän Name it:n softshellhaalarin*. Varsinkin päiväkodissa haalari on mukava välikausiasu, mikä lapsen on helppo ja nopea pukea itse päälleen. Keväällä kaksiosainen asu on kätevä, kun päivän lämmetessä voi nakata takin pois ja jättää ulkoiluhousut jalkaan, mutta syksyisin harvoin päivällä tulee niin kuuma, että haalari olisi liikaa. Mun mielestä arkea helpottaa, kun välikausisettejä löytyy 2-3, koska silloin ei tarvitse olla heti pesemässä pyykkiä (ja odottelemassa sen kuivumista), jos ulkoiluvaatteet likaantuvat pihaleikeissä.

Villahaalari viileisiin päiviin

Tämä meiltä vielä puuttuu, mutta lämpöisellä välikerroksella saa mukavasti lisää käyttöaikaa välikausivaatteille, eikä toppaa tarvitse ottaa liian aikaisin käyttöön.

Säänkestävät asusteet

Haalarin kaveriksi tilasin Ellokselta aivan superkätevän oloiset Reiman softshellkintaat* ja sadekeleille Reiman kurakintaat*. Nuo softshellkintaat ovat ihanan pehmoiset ja varmasti juuri sopivan lämpöiset näille syksyisille keleille, eikä niistä mene heti kosteus läpi, kun touhuaa kostealla nurmikolla tai hiekkalaatikolla. Käsineiden lisäksi tarvitaan pipo ja kauluri, nämä meillä on syksyyn aivan tavalliset trikoiset.

Kura-asu

Meillä on suosittu jo monen kauden ajan näitä Elloksen fleecevuorellisia kurahaalareita, joista olen kirjoitellut täällä blogissakin usemapaan kertaan. Siis aivan nerokas vaatekappale, jonka voi pukea suoraan sisävaatteiden päälle viileälläkin kelillä, eikä tarvitse pukea erikseen kuravaatteita välikausivaatteiden päälle! Näitä löytyy nyt Ellokselta -25% alella, joten kantsii käydä kurkkaamassa! 

Välikausikengät

Ulkoiluun tarvitaan laadukkaat vedenpitävät välikausikengät, ja meillä luotetaan tänäkin syksynä Vikingin goretex-kenkiin*. Varrelliset kengät pitävät nilkatkin suojassa, ja kengissä on tosi hyvät heijastimet, mikä on aivan huippua! Välikausikenkien lisäksi lapsi tarvitsee kumisaappaat ja tällä kenkäkombolla pärjätään päiväkodissa talveen asti.

name it välikausivaatteet

lastenvaateblogi

välikausivaatteet blogi

Muistatteko, kun olen vinkannut aikaisemmin siitä Elloksen toppahaalarista, joka meidän esikoisella oli viime talvena käytössä? Nämä haalarit (tämän talven uusissa kuoseissa) on nyt loistavassa alessa, ja haalarille jää hintaa vain noin 50 euroa!

Me oltiin tosi tyytyväisiä haalarin hintalaatusuhteeseen. Lapsella oli viime talvena käytössä kaksi toppahaalaria, joista kalliimpi oli paremmassa käytössä, eli niillä lumisilla paukkupakkasilla, kun taas Elloksen edullinen haalari oli enemmän rymykäytössä, eli sitä pidettiin silloinkin, kun maassa ei ollut lunta, ja muutenkin haalaria käytettiin huolettomammin. Ja tiedättekös miltä nämä haalarit talven jälkeen näyttivät? No se kallis haalari on lahkeista selkeästi kulunut, kun taas halppishaalari jäi moitteettomassa kunnossa odottamaan seuraavaa käyttäjää!

Tämän talven kuosit löydät täältä ja nämä siis vielä tällä hetkellä -25% alessa!

lastenvaatteet blogi

reima ellos

välikausikengät lapsille

softshellhaalari

Näyttääkö teidän lista samanlaiselta, vai unohtuiko tuosta jotain?

*merkityt tuotteet saatu
Sisältää mainoslinkkejä