LISÄALEKOODI MID SEASON SALEEN!

house of brandon

Nyt nopska ja loistava alevinkki tähän väliin!

House of Brandonilla on vielä tänään ja huomenna Mid Season Sale, eli hirmuinen määrä vaatteita (ja kosmetiikkaa) on myynnissä alehinnoin. Tuolta aletuotteiden joukosta löytyy myös paljon syksyn uutuuksia, ja lastenpuolelta bongasin myös tämän superihanan Molon pitkähihaisen paidan!

Näitä Molon sisävaatteita voin kyllä lämmöllä suositella, laatu on aivan huikea, ja vaatteet pitävät värinsä ja muotonsa pesusta toiseen. Tämän jalkapallokuosisen paidan lisäksi lasten Mid Season Sale -osastolta löytyi muutama muukin Molon paita, ja mm. Reiman ja Name it:n välikausivaatteita!

Myös naisten puolelta löytyi loistava valikoima Mid Season Sale -tuotteita, ja varsinkin takit kannattaa kurkata läpi, sillä siellä oli tosi paljon kivoja takkeja alehinnoin.

Ja sitten vielä se lisäalekoodi, joka käy juuri näihin Mid Season Sale -tuotteisiin! Koodilla: MIDSEASON10 saa kaikista Mid Season Sale -tuotteista -10% lisäalen! Mid Season Sale päättyy huomenna 3.10, joten kantsii heti käydä kurkkaamassa alevalikoima ja hyödyntää tuota koodia. Valikoiman löydät täältä.

house of brandon molo house of brandon molo

Mukavaa päivää!

Sisältää mainoslinkkejä