30 KYSYMYSTÄ JA VASTAUSTA MINUSTA

neuletakki house of brandon

Nyt on mun vuoro vastata 30 kysymyksen blogihaasteeseen, eli tässä 30 kysymystä ja vastausta minusta:

Avioliittoja?

Yksi. Naimisissa ollaan oltu 7 vuotta, yhdessä 21 vuotta. Ehkä parhaita asioita mun elämässä on pitkä parisuhde. On ihanaa kun yhteisiä muistoja on paljon ja pitkältä ajalta, ja melkein kaikki asiat ollaan koettu yhdessä.

Kihloissa?

En koskaan! Oikeasti kai silloin ollaan kihloissa, kun ollaan päätetty mennä naimisiin, mutta me ei kyllä koskaan hommattu mitään kilhasormuksia. Häätkin järjestettiin ihan pikavauhtia, viidessä kuukaudessa, mutta toisaalta häitä ennen oltiin ehditty olla yhdessä 14 vuotta, joten mistään hätiköinnistä ei kuitenkaan ollut kyse, haha.

Lapsia?

Kaksi maailman parasta ja ihaninta!

Lemmikkejä?

Kaksi suloista terrierimummelia.

Tatuointeja?

Joskus kaksituhattaluvun vaihteessa olin hetken kiinnostunut tatuoinneista, ja silloin oli muodissa tribaalit. Enpä voisi olla iloisempi siitä, että ihoani ei tällä hetkellä korista mikään tribaali tai muukaan kuva!

Lävistyksiä?

Mulla on ollut lävistykset navassa ja kielessä. Oi kyllä! Kielikoru aukesi joskus ja tipahti, ja reikä umpeutui nopeammin, kuin ehdin uutta korua ostamaan. Napalävistyksen otin pois esikoisen raskausaikana, muuten se olisi varmasti poksahtanut itsestään pois pinkeästä mahasta. Korvissa on kyllä reijät, mutta korvakorujakin tulee käytettyä aika harvoin.

Muuttoja?

Olen asunut lapsuudenperheen kanssa kahdessa kodissa, sitten yhdessä kodissa pikkuhetken yksin ja sen jälkeen poikaystävän (eli siis nykyisen mieheni) kanssa neljässä eri asunnossa. Kamalasti en siis ole muuttanut, vaan ollaan viihdytty melko pitkään samassa asunnossa.

Ottanut lopputilin?

Hmm… Nyt en kyllä muista! Taisin ainakin siitä työpaikasta ottaa lopputilin, jossa työskentelin silloin, kun me mieheni kanssa perustettiin meidän eka yritys 17 vuotta sitten. Huh, onpas siitä kauan!

Autosi?

Tällä hetkellä pärjäillään yhdellä autolla, mutta elämää kieltämättä helpottaisi, jos pihasta löytyisi myös kakkosauto.

Ollut saaressa?

Jäin nyt miettimään tätä, että onko edes mahdollista, että joku ei olisi koskaan ollut saaressa? Siis edes missään pikkuruisessa saaressa järvellä tai jossain saarivaltiossa?

mid season sale house of brandon

Ollut Lentokoneessa?

Viimeksi viime vuonna, eli aivan liian kauan sitten. Ei sillä, että pitäisin erityisemmin lentämisestä, mutta matkakuume on aivan valtava!

Onko joku itkenyt vuoksesi?

Hmm, en tiedä.

Rakastunut?

Olen.

Ollut ambulanssissa?

Joskus pienenä olen kerran mennyt ambulanssilla sairaalaan, mutta sen jälkeen ei onneksi ole ambulanssikyydille ollut tarvetta.

Luistellut?

Tiesittekö, että olen koululaisena harrastanut taitoluistelua? Ja sataa muuta asiaa. Olen kokeillut vähän kaikkea, mutta oikein mitään en ole harrastanut kamalan kauaa. Ehkä taitoluistelua kuitenkin pisimpään.

Surffannut?

Huh, en!

Ollut risteilyllä?

Viimeksi keväällä. Laiva on näppärä kulkupeli jorpakon ylittämiseen, mutta parasta on kuitenkin se perille pääsy, ei niinkään se laivalla olo. Paitsi se syöminen, se on laivalla kivaa!

Ajanut moottoripyörällä?

En moottoripyörällä, mutta yläasteella mulla on ollut mopo. Se olikin aivan superkiva kulkupeli silloin, mutta lukion alkaessa siitä täytyi luopua, koska olisi ollut aivan liian noloa ajaa lukioon mopolla, hah.

Ratsastanut hevosella?

En nyt tiedä voiko sitä ratsastamiseksi kutsua, mutta hevosen selässä olen kyllä joskus istunut ja muutaman askeleen jolkotellut siellä kyydissä.

Lähes kuollut?

En tietääkseni.

lifestyle blogiNeuletakki Vero Moda* // Paita Neulomo // Housut Neulomo // Kengät Svea

Ollut sairaalassa?

Ainakin lasten syntymien aikaan. En olisi mistään hinnasta suostunut mihinkään kotisynnytykseen, vaikka kuopuksen 2 tunnin synnytyksessä en mitään kivunlievitystä ehtinytkään sairaalassakaan saamaan. Muuten olen onnekseni aika harvoin joutunut sairaalaan.

Suosikkihedelmä?

Nyt syksyllä ainakin mandariinit, niitä voisin syödä pussikaupalla.

Aamu vai ilta?

Ennen lapsia olisin sanonut ilta, mutta nykyisin en jaksa valvoa kauhean myöhään, tai jos valvon, olen seuraavana päivänä aivan liian väsynyt. Toisaalta on myös ihana herätä joskus ennen lapsia ja istua yksin rauhassa lipittämässä aamukahvia.

Lempiväri?

Vaaleanpunainen, minttu, valkoinen ja harmaa. En osaa valita vain yhtä!

Nähnyt jonkun kuolevan?

En.

Viimeisin puhelu?

Pikapuhelu miehelle. Yleensä lähetän mieluummin viestejä, enkä oikeastaan koskaan jaarittele puhelimessa.

Viimeisin viesti?

Äidilleni whats apin kautta, siellä tulee viestiteltyä eniten.

Kahvi vai tee?

Kahvi! Jossain vaiheessa lopetin kahvin juonnin kokonaan, sitten yritin juoda sitä vain ihan vähän, mutta nyt voisin taas kaataa kahvia kurkusta alas vaikka miten monta kuppia päivässä. Tosi monta kertaa mun on myös tehnyt mieli ottaa kahvia mukaan, kun olen lähtenyt kotoa jonnekin, mutta mulla ei ole sellaista pientä termospulloa, josta voisi hörppiä kahvia matkalla. Enkä koskaan muista ostaa sellaista!

Kissa vai koira?

Koira! Ja nimenomaan westie. Voisin tästä ehkä vielä joustaa niin, että koira voisi olla jokin muukin terrieri, mutta minkään muun roturyhmän edustajaa en osaisi itselleni kuvitella.

Paras vuodenaika?

Tykkään kyllä kovasti tästä alkusyksystä, kun on lämmintä, valoistaa ja kuivaa. Toisaalta pian tulee se kaikkein kamalin vuodenaika, kun on kylmää, pimeää ja märkää! Ehkä lempparein on kuitenkin kesä. Vaikka tykkään talvestakin silloin, kun on pikkuisen pakkasta ja sopivasti lunta.

Aurinkoista päivää!

*Saatu House of Brandonilta
Sisältää mainoslinkin