LASTENHUONEEN HELPPO JA EDULLINEN PIRISTYS + ARVONTA

sisustustarrat lastenhuone

Viime vuonna kun tehtiin lapsille omat huoneet, sai kuopus käyttöönsä huoneen, joka oli aikaisemmin poikien yhteisessä käytössä. Aikaisemmasta huoneesta hyödynnettiin Ikean Stuva-sarjan säilytysjärjestelmä, mutta muuten huone laitettiin aikaslailla uusiksi aina seinäpinnoista lähtien. Lapsi toivoi huoneeseensa mustaa väriä, mikä mun mielestä kuulosti kyllä aivan kamalalle, haha!

Mustaa kuitenkin tuotiin huoneeseen (mun mielestä) sopivana määränä, eli huoneesta löytyy mustaa hyllyä, säilytyslaatikkoa ja muita pieniä yksityiskohtia. Ikean Stuva-sarjaan oli aikaisemmin myös mustaa etuosaa saatavilla, ja ideana olikin vaihtaa osa noista valkoisista etuosista mustiksi, mutta harmillisesti samaan aikaan kun tuota huonetta uusittiin, uusi myös Ikea Stuva-sarjaa, ja tämä ovimalli mikä meillä on jäi kokonaan pois valikoimasta!

Niinpä nuo Stuvat jäivät sitten kokonaan valkoisiksi, kunnes tänään tuunasin niitä superhauskoilla sisustustarroilla! Liimailin salamanmuotoisia tarroja yhteen isoon laatikkoon ja toiseen lipastoon keskimmäiseen laatikkoon, ja mun mielestä huoneesta tuli jopa kivempi näin, kuin että oltaisiin vaihdettu nuo laatikot kokonaan mustiin.

Sisustustarroilla saa kyllä aivan superhelposti, nopeasti ja edullisesti uutta ilmettä huoneeseen!

Tämän huoneen muutokseen meni salama-tarroja yksi arkki, ja arkin hinta on 10 euroa, eli todellakin minibudjetin piristys. Näitä salamatarroja ja muita seinätarroja lyötyy Tuutilullasta.

lastenhuone sisustus

lastenhuone blogi

lastenhuone blogi

lastenhuone blogi

Vaikka näin syksyisin muhun iskeekin aikamoinen sisustuskuume, ei tämä huone kaipaa mitään muutoksia tämän tarrahomman jälkeen, sillä huone on mun mielestä ihana! Justiin sopiva sekoitus karkkivärejä, eli mun lemppareita ja mustaa, eli neljävuotiaan omaa lempiväriä.

Nuo tarrat muuten liimasin yllärinä, ja olisittepa nähneet lapsen ilmeen ja WAU-huokaukset, kun asukas itse näki huoneensa muutoksen. Myös isoveli huokaili ihastuneena, sillä Harry Potter fanille nuo salamat tietenkin tuovat mieleen Harryn otsalla olevan arven, hih. Samoja tarroja oli kuitenkin ilmestynyt myös esikoisen huoneeseen, jonka huoneessa on muutenkin kivoja muutoshommia käynnissä.

Niin, nytpä täytyisi saada esikoisen huoneen muutokset valmiiksi, niin sitten voisikin siirtyä seuraaviin projekteihin ja vaaleanpunaisen maalipurkin pariin, jee!

lastenhuone sisustus

lastenhuone blogi

lastenhuone sisustus

lastenhuone sisustus

lastenhuone sisustus

ARVONTA!

  • Jätä postaukseen kommentti, niin olet mukana arvonnassa
  • Arvonnassa on kaksi voittajaa
  • Kumpikin voittaja saa valita 2 tarra-arkkia Tuutilullan valikoimasta
  • Arvonta päättyy 28.10.2018

Samanlainen arvonta löytyy myös Karkkipurkin Instagramista, voit osallistua arvontaan myös siellä!

lastenhuone tarrat

Mitäs tykkäätte sisustustarroista?