SULOISET PAIDAT HALLOWEENIIN

lindex halloween

Meille on tuttuun syksyiseen tapaan tipahdellut postilaatikkoon kaikenlaisia lelulehtiä, mutta tänä vuonna näiden lelukuvastojen lisäksi postin mukana on tullut myös lelukauppojen halloweenmainoslehtiä (voisiko muuten näitä lehtiä saada postilaatikkoon yhtä monta, kuin taloudessa on alaikäisiä asukkaita, ettei kaikesta, myös lehdenlukuvuoroista tarvitsisi tapella…).

Kuvastot on tietty selailtu sataan kertaan, isompi on ehtinyt jo joulupukillekin kirjoittaa, ja niistä halloweenlehdistä on toki myös monta toivetta jo esitetty. Sovittiin kuitenkin yhdessä (no okei, mä sovin ja lapsille tämä oli ihan ok), ettei osteta mitään halloweenkrääsää, vaan kaiverretaan tänäkin vuonna kurpistasta irvistelevä lyhty ja hyödynnetään kuopuksen hirviösynttäreiltä jääneet koristeet meidän omissa pienissä halloweenkemuissa.

Niitä halloweennaamiaisasujakin niistä kuvastosta ihailtiin, mutta koettiin kuitenkin järkevämmäksi hankkia jotain sellaista, mille olisi sitten myöhemminkin käyttöä. Lindexin halloween-osastolta löytyikin vaikka mitä halloweenhenkistä vaatetta, joita voi käyttää myös tämän kuun vaihteen jälkeenkin.

halloween paidat

lindex lastenvaatteet

lindex halloween

Meillä on esikoinen myös kovasti toivonut tuollaista paitaa, jossa on jokin käännettävä paljettikuvio. Tiedättehän, ensin siinä on jokin tietty kuva, ja kun paljetit pyyhkäisee kädellä toiseen suuntaa, vaihtuu kuva joksikin muuksi.

Lindexiltä löytyi nämä söpöt kummituspaidat*, joissa on paljeteista tehty käännettävä kummituskuvio, ja näin sain yhdellä vaatekappaleella toteutettua toiveet sekä siitä käännettävästä paljettipaidasta, että siitä halloweenvaatteesta. Loistavaa, haha!

Nytpä täytyisi vielä kaivertaa se kurpitsalyhty, ja sitten me ollaankin aikas valmiita halloweenin viettoon! Tuttuun tapaan tiedossa on siis karkki ja kepposkierrosta, sekä pieniä oman perheen halloweenkemuja. Jos muuten mietit hauskaa ja sopivan hurjaa tarjottavaa halloweeniin, niin kurkkaapas nämä suklaiset matokipot!

lindex halloween

lindex lastenvaatteet

Vietetäänkö teillä halloweenia?

*Saatu Lindexiltä
Sisältää mainoslinkkejä