TALVEN IHANIMMAT KENGÄT X2!

timberland sovituskuva

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Ostin ensimmäiset UGGini varmaan kymmenen vuotta sitten. Pohdin silloin eri mallien ja värien välillä ja lopulta päädyin neulevartisiin vaaleanpunaisiin UGGeihin. Ehkä maailman epäkäytännöllisin valinta, mutta en vain voinut vastustaa supersuloisia karkkikenkiä! Rakastuin pumpulinpehmoisiin saappaisiin ja tilasin seuraavana talvena ne UGGien klassikkosaappaat, eli sellaisen perusmallin korkealla varrella. Toisin kuin sellaiset feikkiversiot, ovat aidot UGGit pysyneet ryhdikkäinä vuodesta toiseen, ja ainoat käytön merkit ovat muutamat tahrat vaaleassa mokkanahassa.

Olen jo kauan haaveillut uusista UGGeista, tällä kertaa hieman matalammalla varrella ja omasta mielestäni kaikkein kauneimmassa chestnut -sävyssä. Sellaiset löytyikin Ellokselta*, mutta samalla bongasin jotain muuta, ja se oli sitten taas rakkautta ensisilmäyksellä!

Aivan superkauniit Timberlandin saappaat ovat aika lähellä juuri niitä UGGeja, joista olin haaveillut, mutta siinä missä UGGit ovat tosi rennot, olivat nämä Timberlandit ehkä hieman ”siistimmät”, vaikka juuri sopivan rennot samalla myös. Varren nyöritys oli mun mielestä aivan ihana yksityiskohta, ja muutenkin kengät näyttivät ihan täydellisiltä. Mietin kovasti, että kummat kengät olisivat ihanimmat, mutta en millään osannut päättää, vaan tilasin molemmat. Hups!

timberland blogi

tyyliblogi 40v

muotiblogi 40+

Elloksella onkin jo alet käynnissä ja varsinkin sisustusosastolla oli ihan huikeita alennuksia! Mattoja, päiväpeittoja, pussilakanasettejä yms oli paljon -50% alella ja esim. Iittalan Kastehelmi-tuikkukippoja näytti olevan -60% alessa. Kaikki sisustusalejutut löytyy täältä.

Ai niin! Jos joku muukin innostuu tilaamaan UGGeja tai Timberlandeja, niin vinkkinä, että mokkanahkaiset kengät kannattaa suojata niille tarkoitetulla suojasuihkeella, niin kengät pysyvät silloin siistimpinä pidempään. Suojasuihkeen suihkuttelun jälkeen, kun kengät ovat kuivuneet, kannattaa myös harjata mokkanahka sille tarkoitetulla harjalla. Varsinkin, kun kengät ovat vähän hintavammat, kannattaa niitä huoltaa hyvin, niin silloin kengistä on iloa usean vuoden ajan.

ugg blogi

ugg sovituskuva

ugg tyyliblogi

Kummat kengät olisit valinnut?

*Uggit saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä